Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Emporio Armani pēc rekonstrukcijas atver veikalu Rīgā

EasyGet.lv, 14.09.2012. 16:07

Rīgā atvērts zīmola Emporio Armani veikals, atrodas Elizabetes ielā 51, un tā kopējā platība divos stāvos ir 360 kvadrātmetru, informē Giorgio Armani un Apranga Group.
Emporio Armani pēc rekonstrukcijas atver veikalu Rīgā

Veikala dizainu līdz detaļām izstrādājis pats Džordžio Armani (Giorgio Armani) kopā ar arhitektu komandu no Milānas, veidojot modernu un vienlaicīgi ikdienišķu interjeru. Iekštelpas eleganti iekārtotas klasiskajos un Armani raksturīgajos melnbaltajos toņos ar interjerā vietām iestrādātiem spoguļpaneļiem. Tas vizuāli līdzinās nesen atvērtajam Emporio Armani veikalam Sentonorē (St. Honoré) ielā Parīzē. Dizainam raksturīgas izliektas sienu formas, kas ļauj lietderīgi izmantot telpu, veidojot dabisku kustības sajūtu un padarot pārvietošanos telpā ērtāku.

Zīmols Emporio Armani īpašu uzmanību pievērš materiālu izvēlei. Gaišās krāsās ieturētais griestu marmorino stila apmetums un Indijas pelēkā akmens grīdas piešķir telpām mūsdienīgumu. Veikala klāstā esošie aksesuāri izvietoti uz stikla plauktiem ar fona apgaismojumu, kas veido zīmola precēm spēcīgu un harmonisku vizuālo efektu. Šo veikalu atmosfēra ievirza iepirkšanos jaunā, moderna luksusa līmenī.

Emporio Armani veikals ir kas vairāk par modes preču tirgotavu, jo tas ietver sevī Džordžio Armani moderno, ikdienišķo dzīves stila vīziju, ko iemieso pats zīmola vadītājs. Veikals piedāvā zīmola Emporio Armani sieviešu un vīriešu pilnās apģērbu kolekcijas, tostarp formāla un ikdienišķa stila apģērbus, aksesuārus, pulksteņus, brilles, rotaslietas, peldkostīmus, apakšveļu, Armani sieviešu un vīriešu džinsus, kā arī EA7 sporta apģērbu.

Zīmola Emporio Armani veikalus Baltijas valstīs vada Apranga Group uz franšīzes līguma pamata. Grupas akcijas ir iekļautas Baltijas akciju sarakstā OMX Baltic 10 index, kas tiek kotētas NASDAQ QMX Viļņas biržā (NASDAQ QMX Vilnius Stock Exchange).

Giorgio Armani Group ir viena no vadošajām modes un luksusa preču uzņēmumu grupām pasaulē. Tai ir 12 rūpnīcas, un tā tiešā veidā nodarbina vairāk nekā 5300 darbinieku. Grupas uzņēmumi modelē, ražo, izplata un mazumā tirgo modes un dzīves stila preces, tostarp šādu zīmolu apģērbus, aksesuārus, brilles, pulksteņus, rotaslietas, parfimēriju, kosmētiku un mēbeles mājai: Giorgio Armani Privé, Giorgio Armani, Emporio Armani, Armani Collezioni, AJ | Armani Jeans, A/X Armani Exchange, Armani Junior un Armani Casa.

Foto: Emporio Armani veikals Rīgā, Elizabetes ielā 51. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV