Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Kalnciema kvartālā notiks „Itāļu tirgus"

EasyGet.lv, 24.09.2012. 09:57

Sestdien, 29. septembrī, no plkst. 10.00 līdz 16.00 Kalnciema kvartālā notiks īpašs tirdziņš, kurā galvenā uzmanība tiks pievērsta itāļu virtuvei.
Kalnciema kvartālā notiks „Itāļu tirgus"

Paralēli latviešu zemnieku un amatnieku tirdziņam būs itāļu ēdieni gan pašu itāļu, gan latviešu izpildījumā - maizes, sieri, olīvas, pastas, mērces, saldumi un citi gardumi, itāļu vīni no Markes reģiona mazajām vīnu darītavām un Illy kafija.

Tirdziņa apmeklētājus lutinās Mārtiņš Rītiņš ar Martin's Mercato īpašo itāļu ēdienkarti, kuras piedāvājumā būs gan īsta itāļu fokača, gan prošuto ar meloni, marinēti baklažāni, dažādi pesto un salāti, Crema di Pomodoro, Mele in Crosta, Saltimbocca, Tiramisu un īsta Toskānas Amadei šokolāde.

Notiks "Iepirkšanās itāļu stilā/ Shopping all'italiana" (vai "itāļu valoda 5 minūtēs"). Darbosies itāļu burvju triku salons un karuselis. Mazos apmeklētājus gaidīs itāļu multfilmas un masku darbnīca.

Nākamais tirdziņš 6. oktobrī – Krāsu tirgus. Sekojiet Kalnciema kvartāla programmai: www.kalnciemaiela.lv, www.facebook.com/kalnciemaiela, www.twitter.com/kalnciemaiela.

Foto: Itāļu maizītes. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV