Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Tikai vienu nedēļu Rīgā darbosies īpašā pop-up kafejnīca jauniešiem

EasyGet.lv, 28.09.2012. 10:44

No 1. līdz 7. oktobrim Blaumaņa ielā 27 darbosies pirmā DNB bankas radītā pop-up kafejnīca jauniešiem „TRY cafe", informē Teika Lapsa.
Tikai vienu nedēļu Rīgā darbosies īpašā pop-up kafejnīca jauniešiem

Katru dienu no plkst.15.00 tajā varēs baudīt īpašu un daudzpusīgu ēdienkarti, bet ik dienu pēc darba laika beigām kafejnīcā notiks tematiskie vakari. Tajos lielisku ballīšu atmosfēru radīs Latvijā populāri dīdžeji un mūzikālās apvienības un darbosies radošās darbnīcas. Iedvesmojoties no DNB bankas grāmatas jauniešiem „TRY", Agnese Kleina, Dace Grimze, Artūrs Mednis un jaunie Latvijas Nacionālā teātra aktieri jauniešiem palīdzēs arī apgūt jaunas prasmes un noderīgas zināšanas.

Pirmdien, 1. oktobrī, kafejnīcas pirmā diena tiks nosvinēta ar tomātu zupas vārīšanas vakaru. Tajā tomātu zupa, kuras recepte ņemta no grāmatas jauniešiem „TRY", pirmajiem 100 apmeklētājiem tiks pasniegta bez maksas. Jaunas kulinārijas prasmes kafejnīcas apmeklētāji varēs apgūt arī ceturtdien, kad DJ Dace Grimze ne tikai rūpēsies par populāru hitu atskaņošanu, bet arī vadīs paraugdemonstrējumus karstmaizīšu cepšanā un atraktīvā pasniegšanā kafijas filtros. Savukārt piektdienas vakarā kopā ar jaunajiem Latvijas Nacionālā teātra aktieriem būs iespēja cept picu uz pannas un nodoties dejām viņu radītās virtuves kabarē apvienības „Gapoljeri" pavadījumā.

DNB bankas jauniešu pop-up kafejnīcas apmeklētāji otrdien varēs gūt jaunas zināšanas par aktualitātēm modē un dažādās situācijās atbilstošu dress code. Lai raisītu diskusiju, modes blogere Agnese Kleina uz sarunu par ģērbšanās etiķeti un apģērba dizainu būs aicinājusi arī sabiedrībā zināmas speciālistes. Saruna plkst. 18.00 tiks pārraidīta tiešraidē „Rīga Radio", turklāt pēc tās ikviens, kurš vēlēsies, Agneses vadībā uz sava apģērba varēs iegūt sietspiedes tehnikā radītu ornamentu. Radošās darbības turpināsies arī sestdien, kad jaunieši varēs iegūt stilīga dizaina uzlīmes saviem velosipēdiem.

Nedēļu noslēdzot, svētdien „TRY cafe" apmeklētāji varēs baudīt īpašu brunch ēdienkarti, turklāt pirmajiem 60 jauniešiem vēlās brokastis būs bez maksas. Savukārt pēc brunch Artūrs Mednis stāstīs par mobilo aplikāciju tendencēm pasaulē.

Pop-up kafejnīcas tematiskajos vakaros liela nozīme būs mūzikai, tāpēc visas nedēļas garumā apmeklētājus izklaidēs dažādi dīdžeji, piemēram, DJ Monsta, DJ Dangerous Dolphins, DJ Artūrs Mednis, DJ Ksenia Kamikaza un citi. Savukārt trešdien muzikālā apvienība „Apofeoz sound system" visiem kafejnīcas apmeklētājiem atklās populāro četru akordu dziesmu regeja kaverversijas.

Kafejnīcā būs arī īpaša un daudzveidīga ēdienkarte. Gardēži pusdienās vai vakariņās varēs baudīt gardu ķirbju zupu, pastu ar baravikām, zaļos salātus, sviestmaizes ar cūkgaļu un baravikām, ceptu baklažānu, bumbieri dzērveņu mērcē un citus neierastus ēdienus.

Pop-up kafejnīca jauniešiem tiks atvērta DNB bankas jauniešu programmas „TRY" ietvaros. Tāpat kā ikvienā DNB bankas filiālē arī kafejnīcā jaunieši varēs iegūt bezmaksas rokasgrāmatu neatkarīgiem jauniešiem „TRY", kurā apkopota noderīga un izklaidējoša informācija. Vairāk par DNB bankas jauniešu programmu un grāmatu „TRY" var uzzināt DNB bankas mājaslapā www.dnb.lv/try/lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV