Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Rīgā atvērts trešais United Colors of Benetton zīmola veikals

EasyGet.lv, 01.10.2012. 12:11

Svētdien, 30. septembrī tirdzniecības centra Spice 2. stāvā apmeklētājiem durvis vēra populārais United Colors of Benetton veikals. Šis ir trešais šī zīmola veikals Latvijā un ceturtais zīmols, kurš šajā rudenī pievienojies Spices modes zīmolu buķetei, informē Maija Trikule.
Rīgā atvērts trešais United Colors of Benetton zīmola veikals

United Colors of Benetton ir zīmols ar starptautisku vārdu un stilu. Tas ir viens no pasaulē slavenākajiem zīmolu veikaliem, kurš komentārus neprasa. Zīmolu raksturo košas krāsas, dinamisms un praktiskums. Katru sezonu sieviešu un bērnu kolekcijas piedāvā apģērbus, kas ir piemēroti darbam, izklaidei, atpūtai pilsētā un dabā.

Patstāvīga uzmanība tiek pievērsta jaunajām tendencēm, apvienojot tās ar īpašu, izturīgu un kvalitatīvu materiālu izvēli. Pateicoties šai idejai ir izstrādāts projekts Easy Care – tas ļauj tīrīt un mazgāt apģērbu mājas apstākļos bez profesionālas palīdzības (nav nepieciešamība ķīmiski tīrīt).

Šogad ir izstrādāts jauns projekts PIN UP. Šī kolekcija atšķiras no citām ar to, ka piedāvātie apģērbi ir pieguļoša silueta, ērti un spilgti.

United Colors of Benetton raksturo pieejamas cenas un laba kvalitāte. Šogad bērnu kolekcija saņēma kvalitātes garantu - zīmi Dress safely.

United Colors of Benetton rudens/ ziemas kolekcija priecēs pircējus ar spilgtām krāsām, kvalitatīvu un siltu apģērbu. Apmeklētājiem šajā rudenī piedāvājumā koši adījumi, vilnas kleitas, jakas, mēteļi, apavi un spilgti aksesuāri.

Modes festivāla Fashion Mood ietvaros 6. oktobrī plkst. 18.00 pie t/c Spice B ieejas īpaši izveidotā urbānā konstrukcijā notiks skates „Spice Mood", kurā apmeklētājiem būs iespēja bez maksas vērot t/c Spice veikalu, tostarp United Colors of Benetton un pārējo jaunatvērto veikalu piedāvātās aktuālās rudens modes kolekcijas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV