Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Tuvojas ikgadējais modes notikums Riga Fashion Week

EasyGet.lv, 01.10.2012. 16:59

No 30. oktobra līdz 3. novembrim izstāžu zālē „Rīgas Mākslas Telpa", kā arī citās vietās norisināsies Baltijas valstu reģionā nozīmīgākā modes festivāls – Riga Fashion Week, informē Baltijas modes federācija.
Tuvojas ikgadējais modes notikums Riga Fashion Week

Ir ātri aizritējusi vasara, un atkal klāt ir rudens. Tas ir aktīvs laiks jauniem startiem un progresīvo ideju īstenošanai. Modes cienītajiem Rīgā rudens nemainīgi asociējas ar tradicionālo Modes nedēļu, kas šosezon notiks no 30. oktobra līdz 3. novembrim. Kā jau visā pasaulē, rudens Riga Fashion Week laikā tiks izrādītas nākamā gada pavasara/vasaras tērpu kolekcijas no vadošajiem Latvijas, Lietuvas un Igaunijas dizaineriem, kā arī no īpašiem viesiem no Vācijas, Nīderlandes un Ukrainas.

Par šīs sezonas RFW vizītkarti kļuva slavenā Latvijas dizainera Ata Artemjeva jaunās kolekcijas fotogrāfija. Rīdzinieki un pilsētas viesi varēs redzēt to pilsētas ielās, modes žurnālos un internetā pasākuma reklāmas kampaņas ietvaros. Interesanti ir arī tas, ka pie Rīgas modes nedēļas imidža jau ne pirmo strādāja fotogrāfe un stiliste Poļina Viļuna, modes mākslinieks Atis Artemjevs un modele Madara Mālmane (modeļu aģentūra „Gints Bude Model Management").

Modes dizaineris un modeļu aģentūras „Gints Bude Model Management" vadītājs Gints Bude: „Man ir liels prieks, ka šis talantīgais trijnieks – fotogrāfe Poļina Viļuna, modele Madara Mālmane un dizaineris Atis Artemjevs – kārtējo reizi pierādījuši, ka māk strādāt pasaules zīmolu līmenī. Jau otro reizi viņu kopējā darba rezultāts rotā Riga Fashion Week mārketinga materiālus. Īpaši man ir dubults prieks, jo Madara un Atis ir mani mācekļi".

Rīgas modes piekritēji, stilisti, modes kritiķi un industrijas speciālisti jau ar nepacietību gaida, modes dizaineri piedāvās valkāt nākamajā pavasarī un vasarā. To mēs uzzināsim pavisam drīz – Riga Fashion Week laikā no 30. oktobra līdz 3. novembrim. Sekojiet jaunumiem www.rfw.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV