Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Agnese Kleina dzimšanas dienu nosvin „TRY cafe"

EasyGet.lv, 03.10.2012. 10:36

Otrdiena, 2. oktobris, pirmajā pop-up kafejnīcā jauniešiem „TRY cafe" tika aizvadīta modes zīmē kopā ar blogeri Agnesi Kleinu. Vakara sākumā no kafejnīcas tika translēta „Rīga Radio" tiešraide, kurā Agnese kopā ar savām sarunas biedrēm pārrunāja dress code jautājumus. Savukārt pēc Agneses dzimšanas dienas tortes notiesāšanas jaunieši uz līdzpaņemtajiem krekliņiem varēja iegūt modes blogeres radītās stilīgās apdrukas.
Agnese Kleina dzimšanas dienu nosvin „TRY cafe"

Galerijas:

Uz sarunu DNB bankas pop-up kafejnīcā jauniešiem Agnese Kleina bija aicinājusi etiķetes speciālisti Irmu Kalniņu un modes dizaineri, stilisti Indru Salceviču, ar kurām kopā pārrunāja aktualitātes modē un dažādām situācijām atbilstošus dress code. Īpaši bija ne tikai tas, ka jaunieši klātienē varēja klausīties šo diskusiju, bet arī tas, ka šāda tiešraide ārpus radio telpām notika pirmo reizi „Rīga Radio" raidījuma „Mirkļa vājums" pastāvēšanas laikā.

Par godu DNB bankas „TRY cafe" Agnese Kleina jauniešiem bija arī radījusi trīs īpašus dizainus, ko jaunieši turpat kafejnīcas telpās varēja ar sietspiedes metodi iegūt uz saviem līdzpaņemtajiem krekliņiem. Kafejnīca otrdienas vakarā bija arī ziedu un sveicēju pildīta, jo Agnese 2. oktobrī svinēja savu apaļo jubileju.

Savukārt jau šovakar, 3.oktobrī plkst. 20.00 DNB bankas jauniešu pop-up kafejnīcas apmeklētājiem muzikālā apvienība „Apofeoz Sound System" atklās populāro 4 akordu dziesmu regeja kaverversijas. Pārējā laikā par mūziku un labu atmosfēru rūpēsies DJ Ksenia Kamikaza.

Nemainīgi katru dienu no plkst. 15.00 kafejnīcā ir iespēja nobaudīt arī īpašu un daudzveidīgu ēdienkarti. Gardēži pusdienās vai vakariņās varēs izgaršot gardu ķirbju zupu, pastu ar baravikām, zaļos salātus, sviestmaizes ar cūkgaļu un baravikām, ceptu baklažānu, bumbieri dzērveņu mērcē un citus neierastus ēdienus.

„TRY cafe", kas atrodas Rīgā, Blaumaņa ielā 27, jauniešus uzņems tikai šonedēļ – līdz 7.oktobrim.

Pop-up kafejnīca jauniešiem ir atvērta DNB bankas jauniešu programmas „TRY" ietvaros. Tāpat kā ikvienā DNB bankas filiālē arī kafejnīcā jaunieši var iegūt bezmaksas rokasgrāmatu neatkarīgiem jauniešiem „TRY", kurā apkopota noderīga un izklaidējoša informācija. Vairāk par DNB bankas jauniešu programmu, grāmatu „TRY" un pop-up kafejnīcas tematisko vakaru programmu var uzzināt DNB bankas mājaslapā www.dnb.lv/try/lv.

Foto: Agnese Kleina viesojas pop-up kafejnīcā jauniešiem „TRY cafe". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV