Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Pop-up kafejnīcas „TRY cafe" trešā diena aizvadīta ar ģitāru rokās

EasyGet.lv, 04.10.2012. 12:40

Daudzām pasaulē populārām dziesmām pamatā ir četri vienādi ģitāras akordi. Atliek vien iemācīties tos, un uz ģitāras jau ir iespēja bez lielām grūtībām nospēlēt vismaz 44 dziesmas. Lai to pierādītu, trešdienas vakarā pop-up kafejnīcā jauniešiem „TRY cafe" viesojās „Apofeoz Sound System", kas klātesošajiem atskaņoja populāro četru akordu dziesmu regeja kaverversijas.
Pop-up kafejnīcas „TRY cafe" trešā diena aizvadīta ar ģitāru rokās

Galerijas:

Pamācība četru akordu apgūšanā uz ģitāras ir iekļauta arī DNB bankas grāmatā jauniešiem „TRY", ko bez maksas var saņemt gan kafejnīcā, gan ikvienā bankas filiālē. Apgūstot šo akordu noslēpumu, uz ģitāras būs iespēja nospēlēt „Alphaville" dziesmu „Forever young", Lady Gaga hitu „Paparazzi", „U2" sirdi plosošo „With or without you", „The Beatles" dziesmu „Let it be", Boba Mārlija „No Woman no cry", „A-HA" grupas dziesmu „Take on me", „Aqua" jautro „Barbie Girl" un citas dziesmas, kuru pamatā ir četri akordi.

Pēc „Apofeoz Sound System" performances par mūziku un labu atmosfēru trešdienas vakarā rūpējās DJ Ksenia Kamikaza. Savukārt šovakar, 4 .oktobrī, DJ Dace Grimze „TRY cafe" Blaumaņa ielā 27 gatavos karstmaizes, kas tiks pasniegtas kafijas filtros. Vakarā gaitā Dace ķersies arī pie dīdžeja pults un atskaņos pašas izvēlētu mūziku.

Nemainīgi katru dienu no plkst. 15.00 kafejnīcā ir iespēja nobaudīt arī īpašu un daudzveidīgu ēdienkarti no DNB bankas „TRY cafe" draugiem – restorāna „Tvaiks". „TRY cafe" jauniešus uzņems vēl četras dienas – līdz 7.oktobrim.

Pop-up kafejnīca jauniešiem ir atvērta DNB bankas jauniešu programmas „TRY" ietvaros. Tāpat kā ikvienā DNB bankas filiālē arī kafejnīcā jaunieši var iegūt bezmaksas rokasgrāmatu neatkarīgiem jauniešiem „TRY", kurā apkopota noderīga un izklaidējoša informācija. Vairāk par DNB bankas jauniešu programmu, grāmatu „TRY" un pop-up kafejnīcas tematisko vakaru programmu var uzzināt DNB bankas mājaslapā www.dnb.lv/try/lv.

Foto: Trešā diena pop-up kafejnīcā „TRY cafe". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV