Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Pop-up kafejnīcā „TRY cafe" noslēdzies karstmaižu vakars

EasyGet.lv, 05.10.2012. 11:13

Biedējoši labi – tā varētu raksturot ceturtdienas tematisko vakaru, kas notika DNB bankas pop-up kafejnīcā jauniešiem „TRY cafe" Blaumaņa ielā 27. Biedējoši labas bija gan DJ Daces Grimzes gatavotās karstmaizes, gan Daces atskaņotā mūzika. Biedējoši labs un stilīgs bija arī pašas kafejnīcas interjers, kurā jauniešiem vēl ir iespēja paviesoties līdz 7.oktobrim.
Pop-up kafejnīcā „TRY cafe" noslēdzies karstmaižu vakars

DJ Dace Grimze bija parūpējusies par karstmaizēm dažādām gaumēm, turklāt, iedvesmojoties no grāmatas jauniešiem „TRY", tās tika pasniegtas oriģinālā veidā – kafijas filtros. Savukārt ar populārajiem pasaules mūzikas hītiem Dace kafejnīcas apmeklētājus „iesildīja" nedēļas nogalei. Jau šovakar ballītes atmosfēra kafejnīcā atsāksies - no plkst. 20.00 jauniešiem kopā ar jaunajiem Latvijas Nacionālā teātra aktieriem būs iespēja cept picu uz pannas un nodoties dejām viņu radītās virtuves kabarē apvienības „Gapoljeri" pavadījumā. Par dejām piemērotu mūziku līdz pat rīta gaismai rūpēsies arī DJ Anete.

Ballīte DNB bankas pop-up kafejnīcā turpināsies arī sestdienas vakarā, kad pie dīdžeja pults ķersies DJ Artūrs Mednis. Vienlaikus plkst. 21.00 jauniešiem būs iespēja uzzināt par velo dizaina pamatidejām un virzieniem, kā arī iegūt stilīga dizaina uzlīmes saviem velosipēdiem.

Savukārt pēdējā pop-up kafejnīcas pastāvēšanas dienā - svētdien plkst. 12.00 - „TRY cafe" apmeklētāji varēs baudīt īpašu brunch ēdienkarti, turklāt pirmajiem 60 jauniešiem vēlās brokastis būs bez maksas. Savukārt pēc brunch plkst. 15.00 Artūrs Mednis stāstīs par mobilo aplikāciju tendencēm pasaulē.

Pop-up kafejnīca jauniešiem ir atvērta DNB bankas jauniešu programmas „TRY" ietvaros. Tāpat kā ikvienā DNB bankas filiālē arī kafejnīcā jaunieši var iegūt bezmaksas rokasgrāmatu neatkarīgiem jauniešiem „TRY", kurā apkopota noderīga un izklaidējoša informācija. Vairāk par DNB bankas jauniešu programmu, grāmatu „TRY" un pop-up kafejnīcas tematisko vakaru programmu var uzzināt DNB bankas mājaslapā www.dnb.lv/try/lv.

Foto: DJ Dace Grimze. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV