Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Red Sun Buffet un žurnāls FHM noskaidro seksīgāko dibenu

EasyGet.lv, 05.10.2012. 11:39

Šogad pirmo reizi Latvijā kokteiļbārs Red Sun Buffet un žurnāls FHM meklēja seksīgāko dibenu. Pieteikties varēja jebkura sevi mīloša meitene, kura lepojas ar savu augumu un sievišķīgajiem apaļumiem.
Red Sun Buffet un žurnāls FHM noskaidro seksīgāko dibenu

Galerijas:

Par konkursa uzvarētāju un seksīgākā dibena īpašnieci tika atzīta rīdziniece Līva Bērziņa, kuru dalībai konkursā pamudināja mīļotais puisis. Kā izrādās viņa viedoklim piekrita arī liela daļa interneta balsotāju, kuri par Līvas pēcpusi nobalsoja teju 500 reižu. Pēc tam par balsojuma TOP 3 viedokli izteica žūrija un Līvas dibens tika atzīts par tvirtāko un pievilcīgāko. Tas apskatāms arī žurnāla FHM oktobra numurā.

Savukārt šajā nedēļas nogalē, 6.oktobrī, kokteiļbārā Red Sun Buffet, Liepājā, notiks žurnāla FHM ballīte, kuras laikā uzvarētāja izlozēs balvu – kādu no tūrisma aģentūras Ap Sauli piedāvātajiem galamērķiem, bet ballītes apmeklētājus izklaidēs Modernās mūzikas skolas „Ritma Institūts" dibinātājs DJ AI-VA.

„Konkursam sākotnēji pieteicās teju 20 seksīgu dibenu īpašnieces, kuras vēlreiz pierādīja – Latvijā ir skaistas sievietes. Nākamgad ceram uz tik pat un vēl lielāku atsaucību," informēja „bufetes" mārketinga speciāliste Laura Stūrīte.

Līdzīgs konkurss ik gadu norisinās arī Argentīnā, Mar del Plata pilsētā, kurā par pasaules seksīgākā dibena titulu sacenšas meitenes no visas pasaules. Par latviešu meiteņu dalību tajā gan nekas vēl nav dzirdēts.

Foto: Seksīgākā dibena īpašniece Līva Bērziņa. Foto (c) Jānis Reinfelds

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV