Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Latvijas bērnu apģērbu zīmols Paade Mode piedāvā jauno kolekciju

EasyGet.lv, 10.10.2012. 09:49

Latvijas bērnu apģērbu zīmols Paade Mode iepazīstina ar rudens un ziemas kolekcijas "Raksti" modeļiem. Zīmola piedāvājums paredzēts meitenēm un zēniem vecumā līdz 8 gadiem.
Latvijas bērnu apģērbu zīmols Paade Mode piedāvā jauno kolekciju

Galerijas:

Bērns piedzimst noteiktā vietā un laikā, jau iepriekš izkoptā vidē, jau iepriekš izveidotā kārtībā, sistēmā kā rakstā un dzīves laikā veido tālāk savu rakstu. Katrs atstāj savu zīmi. Sākot ar "piemiņas" zīmi no pusdienām uz apģērba, pirmo švīku ar zīmuli uz sienas, zīmīgu atklāsmi bērnišķīgā tīrībā, beidzot ar saviem darbiem, savas dzīves "rakstu" savas dzimtas, dzīvesvietas, valsts "rakstā", turpinot dzimtas tradīcijas un veidojot savas, unikālās un neatkārtojamās zīmes, veidojot mijiedarbību starp gadsimtiem senām tradīcijām un mūsdienu iespējām. Katra zīme ir "ceļamaize" nākošai paaudzei. Veltījums, laba vēlējums.

Kolekciju "Raksti" raksturo harmoniska, maiga un neitrāla krāsu gamma. Pamatkrāsas - latviešu tumši zilā, lina pelēka, pelēki brūna un laša rozā.

Kolekcijā ietvertie apģērbi ir veltījums brīvdienām, sirsnīgām pastaigām, rudens un ziemas prieku baudīšanai, piemēroti Latvijas klimatiskajiem apstākļiem. Kolekcijā ietilpst merino vilnas adījumi, vilnas, kokvilnas un lina apģērbi.

Kolekcijas apdrukās izmantots zīmola īpašnieku dzimtas ģimenes ģērbonis, kas nemainīgs saglabājies no 16.gs., Kuršu ķoniņu Ziemeļciema nozīmējums.

Paade Mode zīmola apģērbi ir 100% Latvijā ražots produkts. Paade Mode zīmola koncepcija atšķiras ar savu izsmalcināto vienkāršību, mūsdienīgo mantojumu un greznību tīrajās līnijās, kā arī dabīgā materiāla elpu. Kolekcijās tiek izmantoti Latvijas kultūrai, dabai raksturīgi elementi.

"Mūsu zīmola apģērbu galvenais uzdevums, attaisnot iegādes mērķi un nedominēt pār bērnu, cienīt bērna personību," atzīsts zīmola vadītāja Linda Raituma.

Kolekcijas autori Linda Raituma un Marta Ezerkalna.

Zīmola Paade Mode apģērbs ir pieejams modes konceptveikalā Paviljons t/c Domina Shopping, modes konceptveikala Taste Latvia stendā t/c Spice, Studijā Riija, Zaļā studijā Pienene, veikalā PaiPai, zīmola interneta veikalā www.paade.lv.

Zīmola apģērbu cenas- topi un krekli no 15- 25 Ls, bikses līdz 33 Ls, merino adījumi no 17- 35 Ls.

Foto: Latvijas bērnu apģērbu zīmola Paade Mode rudens un ziemas kolekcija "Raksti". Foto (c) Aiga Rēdmane

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV