Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Slavenības atklāj savu iecienītāko apavu izstādi

EasyGet.lv, 12.10.2012. 11:58

Ceturtdien, 11. oktobrī, tirdzniecības centrā Domina Shopping tika atklāta pašmāju slavenību stilīgāko apavu izstāde – savas iecienītākās kurpes izrāda multimākslinieks Kaspars Bindemanis, modes iepirkšanās portāla Creative Latvia direktore Līga Bizune, dziedātāja Liene Candy, uzņēmēja Marika Ģederte, dejotāja un TV seja Viola Abramova, kā arī daudzi citi.
Slavenības atklāj savu iecienītāko apavu izstādi

Galerijas:

Apavu izstādi veido slavenību mīļāko apavu ekspozīcija un fotogrāfijas, kurās slavenības redzamas tērptas savos iecienītākajos apavos. Izstādi tirdzniecības centrā Domina Shopping būs iespējams apskatīt līdz 14. oktobrim, centrālajā skvērā pie restorāna "Vairāk Saules".

"Esam gandarīti, ka brīžos, kad nepieciešami jauni apavi vai vienkārši ir vēlme sevi palutināt un papildināt garderobi ar kādu stilīgu kurpju pāri, par galamērķi nereti tiek izvēlēta tieši Domina Shopping. Arī nākamajā nedēļas nogalē mūsu pircējiem būs iespēja ne tikai par īpaši labām cenām iegādāties apavus kādā no kopumā vairāk nekā divdesmit apavu veikaliem, bet arī noskaidrot, kādiem apaviem priekšroku dod slavenības, uzklausīt ekspertu padomus un piedalīties radošajās meistardarbnīcās," stāstā t/c Domina Shopping mārketinga vadītāja Eda Magone.

Piektdien, 12. oktobrī, Apavu Dienu ietvaros t/c Domina Shopping būs iespējams aplūkot dažādās apavu izstādes, tostarp Latvijas Kultūras akadēmijas un Latvijas Mākslas akadēmijas studentu apavu instalāciju. Sestdien, 13. oktobrī, ikviens aicināts saņemt bezmaksas fizioterapeita konsultāciju veikalā Sportland par piemērotāko sporta apavu izvēli, un apmeklēt kurpju meistardarbnīcu, lai atjaunotu un uzpucētu savu mīļākos apavus. Savukārt svētdien, 14. oktobrī, visus mazākos apmeklētājus un to vecākus priecēs sapņu kurpju zīmēšanas radošās darbnīcas kopā ar pasaku tēlu varoņiem.

Foto: Kaspars Bindemanis un Oskars Šļakota. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV