Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Kalnciema kvartālā notiks tirdziņš un pasākumi bērniem

EasyGet.lv, 15.10.2012. 12:49

Sestdien, 20. oktobrī, no plkst. 10.00 līdz 16.00 Kalnciema kvartālā notiks zemnieku un amatnieku tirdziņš un pasākumi bērniem.
Kalnciema kvartālā notiks tirdziņš un pasākumi bērniem

Vietējo dizaineru un amatnieku rudens modes preces un daudz ierosmju radošai pašizpausmei - "Burdas" žurnālu, piegrieztņu un konsultāciju salons, dzijas, viss pērļošanai, greznas mežģīnes un šūšanas piederumi. Būs Pāces vilnas fabrika ar augstvērtīgu vilnas dziju, suņu vilnas dzijas un to izstrādājumi. Māksliniece Baiba Rēdere tirdziņā piedalīsies ar savu jauno apģērbu kolekciju Woocoon no vilnas un zīda un Sanda Ezeriņa ar jauno rudens cepuru kolekciju.

Gardumu sadaļā atradīsiet svaigas pesto mērces, vīriešu zaptes, sīpolu marmelādi, Abavas vīnus, Mājas saldējuma dievīgo lauku putukrējuma torti, veselīgos Biograph augļu kubus, cietos kazas sierus no Rucavas, kūpinājumus no Pūku priedītēm, Sidrabjēra jēra gaļas pastētes un desiņas, Bujums mājas pelmeņus – ne tikai parastos bet arī ar līdaku un veģetāros, dzērvenes, smiltsērkšķus, dažādas zāļu tējas veselībai, ozollapās cepta maizi, svaigas lauku olas un sviestu, biezpienu. Būs Latvijā audzētas, gardas vīnogas no Nicas. Joprojām plašā izvēlē dažādi zaļumi un protams, veselīgie un gardie ķirbji un svaigi spiestas sulas.

Vīnu veikalā šoreiz saimniekos restorāns "Raw Garden" ar svaigēdāju īpašo rudens ēdienkarti. Pagalmā siltas pusdienas piedāvās arī iecienītais Eco Catering.

Plkst. 13.00 brūnajā mājā notiks Vītauta V. Landsberģa grāmatas „Zirga Dominika mīlestība. Ābolu pasakas" atklāšanas svētki kopā ar izdevniecību "Liels un mazs".

Pasākumā fragmentus no cikla "Ābolu pasakas" un pasakas "Zirga Dominika mīlestība" bērniem lasīs Jaunā Rīgas Teātra aktieris Gatis Gāga. Bērniem mākslinieces Ilzes Abikas vadītā plastilīna darbnīcā būs iespēja veidot tematiskus plastilīna mākslas darbus, portretējot grāmatas varoņus un attēlojot viņu apdzīvotās ainavas. Par lietuviešu un latviešu folkloras priekšnesumiem, dejām un rotaļām rūpēsies folkloras kopa "Dandari".

Dienas garumā Kalnciema kvartālā viesosies un pieredzē dalīsies "Mazpulki" no visas Latvijas. Biedrība "Latvijas Mazpulki" ir 1929. gadā dibinātā latviešu ārpusskolas jaunatnes organizācija, tās ideja ir mācoties darīt un darot mācīties.

Galerijā līdz 24. oktobrim apskatāma gleznotājas Intas Stalidzānes personālizstāde.

Nākamais tirdziņš – Mārtiņdienas tirdziņš notiks 3. novembrī.

Sekojiet Kalnciema kvartāla programmai: www.kalnciemaiela.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV