Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Radīta pirmā Positivus festivāla aksesuāru ziemas kolekcija "Vasaru gaidot"

EasyGet.lv, 26.10.2012. 14:11 | komentāri (1)

Domājot par drēgnām rudens dienām un auksto ziemu, Positivus festivāls sadarbībā ar pašmāju mākslinieku zīmoliem Aita un May28th ir radījis pirmo ziemas aksesuāru kolekciju ar nosaukumu "Vasaru gaidot". Speciāli radītas un ar rokām adītas ziemas cepures un cimdi patīkami sildīs aukstajās ziemas dienās, kamēr košie un priecīgie rokas pulksteņi ienesīs sauli pelēkajās dienās.
Radīta pirmā Positivus festivāla aksesuāru ziemas kolekcija "Vasaru gaidot"

Mājīgos apstākļos rokām rūpīgi adītās Aita un Positivus festivāla ziemas kolekcija izceļas ar oriģinālu dizainu, augstas kvalitātes materiāliem un pozitīvām domām, kas tajās ieadītas. Kolekciju "Vasaru gaidot" veido četru dažādu modeļu krāsainas cepures un viedtālruņu lietotājiem īpaši radīti dūraiņi. Aitas komanda raksturo savu radošo procesu kā "Mājdzīvnieku frizūru transformēšana neatvairāmos modes kliedzienos".

Kolekcijā ietilpst arī košie un priecīgie May28th pulksteņi. Tā pat kā cepuru un cimdu dizains, arī pulksteņu dizains radīts domājot par vasaru. Vēl vairāk - Agnija Tiļļa šos dizainus radījusi esot saulainajā un siltajā Malaizijā. Pulksteņi būs pieejami desmit dažādās 2013.gada pavasara/vasaras aktuālajās krāsu kombinācijās. May28th pulksteņu dizainus raksturo spilgtas krāsu un grafikas kombinācijas, kas veidojušas līdz šim pozitīvāko May28th kolekciju.

Kolekcija "Vasaru gaidot" radīta gada laikam, kurā saule, pozitīvas noskaņas, košums un praktisks siltums ir jo īpaši nepieciešams. Cepures, dūraiņi un pulksteņi būs arī lieliska Ziemassvētku dāvana pašiem sev, draugiem un ģimenei. Kolekcija tirdzniecībā būs pieejama no 1.novembra www.positivusfestival.lv

Lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā – Positivus Festivāls 2013.gadā notiks trīs dienas - 19., 20. un 21. jūlijā Salacgrīvā.

Vairāk:
www.positivusfestival.com
www.aita.lv
www.may28th.me

Foto: Positivus festivāla aksesuāru ziemas kolekcija "Vasaru gaidot". Foto (c) Nils Vilnis 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV