Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Novembris Ķīpsalā iesāksies ar skaistumkopšanas svētkiem "Baltic Beauty 2012"

EasyGet.lv, 31.10.2012. 09:48

No 2. līdz 4. novembrim Ķīpsalā 8. reizi notiks vērienīgākais skaistumkopšanas projekts Baltijā un Skandināvijā – izstāde "Baltic Beauty 2012". Apmeklētāji varēs iepazīties ar jaunākajiem kosmētikas produktiem un aktuālākajām skaistumkopšanas tendencēm, saņemt profesionāļu konsultācijas, kā arī vērot aizraujošas frizieru, kosmetologu, grima mākslinieku un nagu skaistumkopšanas speciālistu paraugdemonstrējumus un konkursus, iedvesmoties un baudīt skaistuma svētkus.
Novembris Ķīpsalā iesāksies ar skaistumkopšanas svētkiem "Baltic Beauty 2012"

"Daudziem tūkstošiem interesentu šie ir gada vērienīgākie skaistumkopšanas svētki, kur smelties iedvesmu, tikties ar augsti kvalificētiem Latvijas un ārvalstu skaistumkopšanas profesionāļiem un gūt tādas konsultācijas un padomus, kas ikdienā retajam ir pieejami, kā arī iepazīties ar jaunumiem un iegādāties sev piemērotākos produktus par iepazīšanās cenām. Savukārt ik rudeni nozares profesionāļi no visas pasaules tiekas izstādē „Baltic Beauty", lai kopīgi strādātu, mācītos, dalītos pieredzē un uzzinātu par nozares aktualitātēm," atzīst izstādes sadaļas "Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule" projekta vadītāja Kristīne Čerņavska.

Plašākā ekspozīcija

Šogad „Baltic Beauty" piedalās rekordliels dalībnieku skaits – 300 skaistumkopšanas nozares uzņēmumi, kas prezentēs visdažādākos skaistumkopšanas produktus un pakalpojumus no 37 pasaules valstīm, gan plaša patēriņa produktus, gan profesionālo kosmētiku un aprīkojumu, kā arī konsultēs, apmācīs un informēs par jaunumiem skaistumkopšanas nozarē. Izstādē būs iespējams iegādāties piedāvāto produkciju par īpaši pievilcīgām cenām, kā arī izmēģināt daudzus piedāvātos pakalpojumus.

Abās zālēs – "Matu skaistuma pasaule" un "Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule" – notiks produktu un pakalpojumu prezentācijas un semināri, kur iepazīstinās ar jaunumiem kosmētikā, manikīra veidošanā, sejas un ķermeņa kopšanas procedūrās, galvas ādas un matu diagnostikā, depilācijā, permanentā grima izveidē. Viens no izstādes akcentiem šogad ir ekoloģiskā kosmētika.

Inovatīvi produkti

Līdztekus labi zināmiem zīmoliem tiks prezentēti vairāki jauni zīmoli un inovatīvi produkti. SIA "Inovatīvo biomedicīnas tehnoloģiju institūts", piedaloties ārstiem, biologiem, farmaceitiem un ķīmiķiem-tehnologiem, ir izstrādājis inovatīvu šokolādes nutrikosmētikas komplektu. Tajā ietilpst šokolādes sejas maska un šokolādes tāfelītes, kas pastiprina maskas iedarbību. Revolucionārā produkta ideja ir nodrošināt vienlaicīgu iedarbību uz ādas šūnām gan ārīgi (maska), gan iekšķīgi (šokolāde iedarbojas caur asinsrites sistēmu). Pateicoties šai kombinācijai, nutrikosmētikas komplekts nodrošina ne tikai lokālu iedarbību uz ādu, bet iedarbojas arī uz visu organismu, palīdzot mazināt nogurumu un nervozitāti, un uzlabo garastāvokli. Melnā šokolāde ir droši lietojama arī cukura diabēta gadījumā.

Izstādē tiks prezentēts arī jaunums Baltijā – Vācijas pētnieku jaunākais izgudrojums TAN-SHOT – garšīgs dzēriens, kas palīdz iegūt intensīvāku un veselīgāku iedegumu. TAN-SHOT nav produkts, kas rada pašiedegumu, bet gan, pateicoties beta-karotīnam un A vitamīna ekstraktam, palielina sauļošanās efektu pat pēc īsa seansa solārijā vai pastaigas pludmalē. 

Notiks aizraujoši šovi un konkursi

Apmeklētāji Ķīpsala varēs vērot krāšņus un aizraujošus frizieru, ķermeņa apgleznošanas un grima meistaru, stilistu un nagu skaistumkopšanas speciālistu paraugdemonstrējumus un šovus, līdztekus ekspozīcijai notiks arī vairāk nekā 45 profesionālie konkursi, kas ir izaicinājums ikvienam meistaram.

2. novembrī Ķīpsalā notiks grima mākslas konkurss „Tikšanās vieta – planēta Sīriuss" un Stage make up konkurss vizāžistiem, savukārt 4. novembrī norisināsies asociatīvā tēla un Body art veidošanas konkursi par tēmu „Ziedi un karstās smiltis".

2. novembrī jau otro reizi norisināsies Baltijas nagu modelēšanas konkurss, kurā noskaidros labākos Baltijas valstu manikīra meistarus, kas nākamgad martā pārstāvēs savu valsti prestižajā Starptautiskajā nagu modelēšanas čempionātā Diseldorfā. 3. novembrī plkst. 11.00 sāksies XI atklātais nagu dizaina čempionāts, kur manikīra meistari no Latvijas un ārvalstīm sacentīsies meistarībā, demonstrējot savu profesionalitāti un radošumu nagu apgleznošanā un apjomīgajā nagu dizainā (3D). Savukārt 4. novembrī notiks Piektais starptautiskais klasiskā pedikīra čempionāts.

Gan jaunie speciālisti, gan pieredzējuši meistari no Latvijas un ārvalstīm spēkiem mērosies 2. starptautiskajā kosmētiķu konkursā, kas notiks 2. un 3. novembrī. Konkurss notiks divās kategorijās: sejas ādas kopšanas procedūras un ķermeņa kopšanas procedūras.

Friziermākslas zvaigznes Starptautiskajā friziermākslas festivālā

18. starptautiskais friziermākslas festivāls ik gadu pulcē radošus, ambiciozus un lieliskus frizierus no daudzām valstīm. Festivāls ir nozīmīgs pasākums ikvienam frizierim, kurš vēlas profesionāli pilnveidoties, apgūstot jaunas prasmes meistarklasēs, smeļoties idejas un zināšanas semināros, kā arī apliecināt sevi, piedaloties daudzveidīgajos konkursos. Apmeklētājiem būs lieliska iespēja klātienē vērot spraigas un interesantas sacensības un paraugdemonstrējumus, smelties iedvesmu un uzzināt visu aktuālāko par frizūrām, griezumiem un krāsām.

Festivālā piedalīsies daudzi ievērojami frizieri, tostarp arī frizūru modes noteicējs Nīderlandē – Patriks Kalē (vairāk www.patrickkalle.com ), Natālija Tuņikovska, Svetlana Černova un Aleksejs Šubins no Krievijas, kā arī Alekss de Stefano no Itālijas un Pjotrs Ivančuks no Igaunijas. Plaši pārstāvēti būs arī pašmāju labākie meistari – Georgs Edemskis (salons „Dzintreks"), Andris Kačanovskis un Dzintra Oplucāne no Riga TOP Hair un daudzi citi.

Izstādē darbosies īpaša Festivāla frizētava, kurā visas izstādes dienas meistari no dažādiem saloniem apmeklētājiem piedāvās iespēju tikt pie jaunām frizūrām par īpašām svētku cenām.

Daudzveidīgi semināri profesionāļiem

Šajās dienās Ķīpsalā notiks dažādi profesionālo aktualitāšu semināri, lai apmeklētāji un skaistumkopšanas industrijas pārstāvji saņemtu pašu jaunāko informāciju par matu, sejas un ķermeņa kopšanu, profesionālo un plaša patēriņa kosmētiku, kā arī darba piederumiem, aprīkojumu un aparatūru kosmētiskajiem kabinetiem, solāriju studijām, frizieru saloniem un SPA centriem. 

Īpašs notikums būs pasaules klases meikapa un ķermeņa apgleznošanas meistares Einatas Danas (EINAT DAN) meistarklases Rīgā, kas notiks 3. novembrī plkst. 18.00 un 4. novembrī plkst 16.00 (Vairāk: www.einatdan.com ) Einata Dana sadarbojusies ar vadošajiem modes namiem – Valentino, Morellato, Oxus, GianMarco Venturi, Dalumi, Sikkens, Fendi u. c., kā arī modes žurnāliem Vogue, Sposa, R?ve, Posh, Maxim, Instyle, Trucco and bellezza, Goia u. c.

Projektu "Baltic Beauty 2012" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un "Skaistums matu kosmētika" sadarbībā ar Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociāciju – CIDESCO sekciju Latvijā, Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju, OMC Latvijas komiteju, Latvijas Stilistu asociāciju, Nagu skaistumkopšanas amatu apvienību, Latvijas SPA & Wellness federāciju un SIA "Galateja".

Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV