Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Interneta veikals Stilago pusgada laikā iekaro modes tirgu Latvijā

EasyGet.lv, 01.11.2012. 12:14

Līdz ar paplašināšanos interneta veikala Stilago.lv reģistrēto lietotāju skaits Latvijā pārsniedzis 70 000 cilvēku, t. i., katrs desmitais ekonomiski aktīvais iedzīvotājs vecumā no 20 līdz 45 gadiem reģistrējies interneta veikalā. Kopš septembra Stilago.lv, kas piedāvā ārzemju modes zīmolus, pieejams arī krievu valodas versijā un kopš oktobra sākuma atvērts arī Igaunijā, tādējādi tagad tas pārstāvēts visās Baltijas valstīs.
Interneta veikals Stilago pusgada laikā iekaro modes tirgu Latvijā

Kā norāda interneta veikala Stilago.lv projektu vadītāja Gunda Sproģe, augošais pieprasījums un līdz ar to lietotāju skaita pieaugums saistāms ar vairākiem būtiskiem faktoriem. „Pirmkārt, Stilago.lv piedāvā iespēju iegādāties visā pasaulē pazīstamu zīmolu un dizaineru modes preces par outlet jeb izpārdošanas cenām. Otrkārt, lielākoties īpašie piedāvājumi spēkā ir tikai pāris dienas. Treškārt veikals piedāvā aktuālās sezonas kolekcijas, kuru cenas ir vidēji zemākas nekā citos veikalos. Lielisks piemērs ir modes zīmols Desigual. Tas piedāvā kolekcijas par demokrātiskām cenām, aptverot plašā klāstā sieviešu, vīriešu, bērnu apģērbu, kā arī aksesuāru un apavu kolekcijas, kas citur Latvijā šobrīd nav pieejamas," stāsta interneta veikala pārstāve.

„Pieaugot reģistrēto lietotāju skaitam, interneta veikals Stilago.lv turpina pilnveidoties, piedāvājot klientiem ātrus un drošus pirkumus internetā. Kā būtisks aspekts minams ne tikai personisko datu aizsardzības sistēma, bet arī – par pirkumiem iespējams norēķināties skaidrā naudā, saņemot kurjera piegādāto preci. Papildus norēķinu mehānismam (elektroniski vai skaidrā naudā) veikals nodrošina iespēju atdot pasūtīto preci atpakaļ, pretī saņemot ieguldīto naudu, ja produkts neatbilst klienta gaidām," skaidro Gunda Sproģe. Par ērtu atpakaļ nodošanas procesu rūpējas DPD: klientiem ir iespēja izsaukt kurjeru uz mājām vai vēlamo adresi, vai arī nogādāt atdodamo paciņu kādā no daudzajiem DPD Pudo pieņemšanas punktiem lielveikalos un vai citās publiskās vietas visā Latvijā.

Stilago.lv klientu apkalpošanas centrs un birojs atrodas Latvijā, tādējādi nodrošinot operatīvu komunikāciju un klientu apkalpošanas servisa pakalpojumus - klienti var gan zvanīt, gan rakstīt e-pasta vēstules, saņemot ātras un izsmeļošas atbildes. Interneta veikala vadība uzsver - komanda vienmēr gatava atbildēt uz jautājumiem un palīdzēt risināt problēmas, ja tādas radušās.

Riga Fashion Week laikā prezentēs inovatīvi interaktīvo fotosienu

Atzīmējot reģistrēto lietotāju skaita pieaugumu, interneta veikals Stilago.lv šonedēļ startē Riga Fashion Week pasākumu programmā. Lai iepazīstinātu modes nedēļas viesus ar modes preču interneta veikalu, Stilago.lv piedāvās ikvienam apmeklētājam fotografēties pie interaktīvas fotosienas, virtuāli pielaikojot tērpus. Rīgas modes nedēļas laikā tā būs skatāma un izmēģināma 3. novembrī, sestdien, naktsklubā Coyote Fly no plkst. 22.00 līdz 02.00. Pēc pasākuma fotogrāfijas būs pieejamas interneta veikala blogā un sociālajos tīklos – interneta vietnē Facebook.com un Draugiem.lv. Līdzīga fotosienas ideja iepriekš realizēta Lietuvā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV