Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Martini Royale kastingā uzvar spāniete

EasyGet.lv, 07.11.2012. 10:48

Par jauno Martini pasaules zvaigzni kronēta Barbara Gonzalesa (27) no Pamplonas Spānijā, kura nu kļuvusi par zīmola reklāmas seju, tāpat kā savulaik modele Naomi Kempbela un aktrises Šarlīze Terona un Monika Beluči.
Martini Royale kastingā uzvar spāniete

Pēc Martini Royale kastinga uzvarētājas apbalvošanas Martini terasē Milānā, Barbara ieguva naudas balvu 150 000 eiro apmērā, 12 pārus pasaulslavenā dizainera Kristiāna Lubutēna kurpju, kā arī 12 dizaineru tērpus no my-wardrobe.com. Jau decembrī spāniete sāks darbu pie Martini itāļu dzirkstošo vīnu reklāmas kampaņas.

Barbara ir vingrotāja, un savulaik pārstāvējusi Spāniju gan Sidnejas, gan Pekinas Olimpiskajās spēlēs. Tagad viņas mērķis ir kļūt par aktrisi. Kad Barbara tika pasludināta par Martini jauno pasaules reklāmas zvaigzni, viņa sacīja: „Esmu ļoti laimīga! Jūtos kā sapnī! Esmu lepna par man uzticēto godu, un esmu apņēmības pilna nopietni strādāt!"

Vairāk nekā 3500 sievietes no 23 pasaules valstīm, tostarp Latvijas, pieņēma izaicinājumu paust Martini filosofiju „Veiksme ir Tavā attieksmē!". 28 pusfinālistes augustā tikās Ibizā, kur dažādos pārbaudījumos katra centās pārliecināt žūriju, ka ir lieliskākā kandidāte Martini zvaigznes titulam. Sievietes demonstrēja prasmi iet pa mēli un izrādīja savu individuālo ģērbšanās stilu, kā arī nodevās aktiermeistarības pārbaudījumiem, kuros varēja sajusties kā kino zvaigznes. Ikviena filmējās videoklipā, kurā demonstrēja savu personību, radošumu un attieksmi pret dzīvi. Tāpat notika arī krāšņa fotosesija peldkostīmos, ko veidoja atzītais fotogrāfs Braiens Adamss.

Septiņas veiksminieces, kam dot iespēju cīnīties par Martini zvaigznes titulu finālā Milānā, noteica balsojums internetā. Latvijas pārstāvei Marinai Nečipasai balsojumā bija lieliski rezultāti, un pietrūka pavisam maz, lai arī viņa būtu starp finālistēm. „Savā kāzu dienā tikai pāris stundu pēc laulību ceremonijas saņēmu telefona zvanu no kastinga organizētājiem, un uzzināju, ka no fināla mani šķīra mazāk nekā 100 balsu. Esmu priecīga, ka Latvija mani tik aktīvi atbalstīja, un uzskatu, ka tā ir mana labākā balva un uzvara!" atzīst Marina, kura, apprecoties ar uzņēmēju Alekseju Krūmiņu, pārgājusi vīra uzvārdā.

Uzzinot, ka Martini Royale kastingā uzvarējusi spāniete Barbara, Marina ir vienisprātis ar žūriju: „Viņai ir ļoti skaistas acis un liels, starojošs smaids. Tādai arī ir jābūt Martini zvaigznei!"

Foto: Martini seja Barbara Gonzalesa. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV