Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Avotu ielas krāmu tirdziņš pirmssvētku noskaņās

EasyGet.lv, 29.11.2012. 14:39

Turpinot rudenī aizsākto tradīciju, 8. decembrī no plkst. 10.00 līdz 18.00 norisināsies jau otrais Avotu ielas krāmu tirdziņš, kurā būs iespējams iegādāties gan dažādas ikdienai nepieciešamas, gan Ziemassvētku tematikai un dāvināšanai atbilstošas lietas – sākot no apģērbiem un vinila platēm, beidzot ar svēpētās keramikas izstrādājumiem un pašadītiem dūraiņiem. Tirdziņa norisei izvēlētas neizmantotas veikala telpas Avotu un Matīsa ielas krustojumā ar ieeju no Matīsa ielas 64.

Organizatoru mērķis ir ļaut piedalīties ikvienam – gan tiem, kas vēlas izpārdot sava skapja saturu, gan tiem, kas brīvajos brīžos nodarbojas ar dažādiem rokdarbiem, tādēļ apmeklētājiem jābūt gataviem ieraudzīt ļoti dažādus piedāvajumus. Pieteikšanās uz šo tirdziņu ir noslēgusies, taču katram, kurš sevī jūt sestdienas tirgotāja garu, ir iespēja pieteikties uz nākamo reizi, sūtot e-pastu uz adresi 80vestules@gmail.com.

Pirmā Avotu ielas krāmu tirdziņa eksperiments ir ļāvis iepazīties vairākiem šī Rīgas rajona patriotiem, kuri tirdziņu un tam līdzīgas aktivitātes vēlas padarīt par regulāru notikumu, kas ziemas periodā norisināsies reizi divos mēnešos iekštelpās, bet vasaras periodā, izmantojot kādu no Avotu ielas pagalmiem, pat reizi mēnesī, tā veidojot pozitīvu publicitāti un piesaistot jaunas iniciatīvas nedaudz novārtā atstātam, tomēr vēsturiskam un šarmantam Rīgas rajonam.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV