Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Impulsi svētkiem Gundegas Skudriņas „Lielajā iedvesmas grāmatā"

EasyGet.lv, 03.12.2012. 12:31

Ceļu pie lasītājiem uzsāk pasākumu radītājas Gundegas Skudriņas „Lielā iedvesmas grāmata". Gundegas pirmā grāmata ir tapusi visa gada garumā un to ilustrē neparasti svinību fotoattēli dažādos gadalaikos.
Impulsi svētkiem Gundegas Skudriņas „Lielajā iedvesmas grāmatā"

„Lielā iedvesmas grāmata" ir dzīves svinēšanas un baudīšanas ceļvedis. 260 praktiskas svētku iedvesmu epizodes ar cienastu receptēm un notikumu padomiem vienkāršā un skaistā veidā atklāj dabas, ģimenes un fantāzijas viesību radīšanas mākslu.

„Es vēlos dalīties ar jums priekā, mīlestībā un atklājumos. Dalieties tālāk! Mīliet sevi un tuvākos, rīkojiet svētkus mīļajiem un baudiet Dieva piešķirto atvaļinājumu, lai uzlādētos ikdienas darbiem," atklāj grāmatas autore.

„Lielā iedvesmas grāmata" būs nopērkama Jāņa rozes grāmatnīcā, Valters un Rapa grāmatnīcā, kā arī Taste Latvia veikalos, universālveikalā Stockmann un Vīna Studijā.

Foto: Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV