Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Sestien Rīgā jau desmitais Open Air Vintage festivāls

EasyGet.lv, 13.12.2012. 18:26

15. decembrī pircējus un vienkārši patīkamas atmosfēras baudītājus gaidīs Open Air Vintage festivāls, kurš kļuvis pazīstams kā tirgošanās un iepirkšanās vieta radoši domājošiem.
Sestien Rīgā jau desmitais Open Air Vintage festivāls

Kā lēš organizatori, 15. decembrī notiekošajā Open Air Vintage festivālā varētu būt līdz šim daudzveidīgākais piedāvājums – sākot no gardām kūkām, ar ko apmeklētājus kārdinās kafejnīca trAKi mierRĪGA, beidzot ar brieža ragu kolekciju, ko savos bēniņos atradusi viena no tirdziņa dalībniecēm.

Šis būs jau 10. Open Air Vintage festivāls, kura mērķis ir piedāvāt ikvienam iespēju iegādāties vecas un burvīgas lietas, kas ikdienā bieži vien nīkst ieraktas dziļi skapjos vai bēniņos. Līdzīga koncepta tirdziņi sastopami teju visās Eiropas lielākajās pilsētās – Londonā, Parīzē, Berlīnē un citviet.

Līdztekus sendienu pērlēm un vērtīgiem krāmiem, tirdziņā būs iegādājami dizaineru darbi un īpaši Ziemassvētkiem radītas dāvaniņas.

Starp pārdevējiem būs sastopami jau iecienītie pašmāju modes zīmoli BlankBlank un ZIB*, māksliniece Agrita Krieviņa ar saviem neparasatajiem darinājumiem, modes blogere un žurnāliste Agnese Kleina, kā arī vintage entuziasti Retro Spectro. Kopumā festivālā piedalīsies ap 70 pārdevēju. Savs stends festivālā būs arī organizācijai Palīdzēsim.lv, kura ienākumi tiks novirzīti Ziemassvētku dāvanu iegādei bērniem, kuriem vecāki dažādu iemeslu dēļ tās sarūpēt nevar.

Paralēli tirgošanās un iepirkšanās priekiem būs iespējams paša rokām izgatavot arī kādu sveci un sasildīties ar karstiem ēdieniem un dzērieniem, savukārt mazie apmeklētāji varēs piedalīties Bērniem draudzīgs rīkotajās aktivitātes. Tirdziņam noslēdzoties Totaldobže augšstāva zālē norisināsies jauniešu kora Balsis atklātais mēģinājums vol.II.

Atgādinām, ka tirdziņš notiek Totaldobže Māksas centrā, bijušās rūpnīcas VEF teritorijā, rokas stiepiena attālumā no t/c Domina, 15. decembrī no plkst. 11 līdz 17.

Ieeja pasākumā ir bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV