Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Zelta Zivtiņa meklē stilīgākos Latvijas skolēnus

EasyGet.lv, 14.01.2013. 11:52

Lai parādītu to, ka Latvijas skolēni arī ikdienā ģērbjas stilīgi un radoši, Zelta Zivtiņa sadarbībā ar izglītības portālu E-klase.lv aicina piedalīties konkursā Mēneša stilīgākais skolēns. Tā ietvaros ik mēnesi jaunieši aicināti iesūtīt savas fotogrāfijas ar interesantākajiem un neparastākajiem tērpiem, kā arī nelielu aprakstu par sava iecienītākā ģērbšanās stila noslēpumiem.
Zelta Zivtiņa meklē stilīgākos Latvijas skolēnus

Lai piedalītos konkursā, skolēniem jāiesūta 3 līdz 5 fotogrāfijas, atklājot savu interesantāko ikdienas ietērpu uz e-pasta adresi skolumode@gmail.com. Galvenais konkursa vērtēšanas kritērijs – radošums apģērba izvēlē un aprakstā par sevi. Dalībniekus vērtēs ZZ Skolu modes bloga autore Aleksandra Rosa un ZZ seriāla varone Elza. Mēneša stilīgākais skolēns balvā saņems bezmaksas fotosesiju un stila ieteikumus no Aleksandras Rosas, pārsteiguma balvas no Zelta Zivtiņas, kā arī iespēju pastāstīt par sevi plašāk žurnālā Sīrups un portāla E-klase.lv ZZ blogu sadaļā Skolu mode.

„Kā Ielu modes bloga un portāla E-klase.lv ZZ bloga sadaļas Skolu mode autore, esmu pārliecinājusies par to, ka Latvijā ir daudz stilīgu jauniešu, kuri nebaidās būt atšķirīgi un parādīt sabiedrībai savu personību. Konkursa galvenais uzdevums ir parādīt stilīgākos, radošākos skolēnus, kā arī iedvesmot tos, kuri vēl ir sava vizuālā tēla meklējumos. Es ar nepacietību gaidīšu skolēnu pieteikumus no visām Latvijas pilsētām," stāsta Aleksandra Rosa.

Stilīgākā skolēna konkurss tiks organizēts ik mēnesi visa gada garumā. Plašāka informācija par konkursu pieejama portālā www.e-klase.lv un www.ielumode.lv.

Foto: Zelta Zivtiņa meklē stilīgākos Latvijas skolēnus. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV