Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Latvijas bērnu apģērbu zīmols Hebe prezentē jauno kolekciju

EasyGet.lv, 23.01.2013. 13:18

Jaunā kolekcija "Voyage a la Lune" ir veltīta ceļošanai, brīnumiem un īpašajai sajūtai, kas rodas atgriežoties mājās. Spilgtas apdrukas, bagātīgas krāsas un tīras līnijas savienojumā ar pārdomātām detaļām ir Hebe kolekcijas galvenās iezīmes. 
Latvijas bērnu apģērbu zīmols Hebe prezentē jauno kolekciju

Galerijas:

Latvijas bērnu apģērbu zīmols Hebe savu rudens/ziemas 2013/2014 kolekciju "Voyage a la Lune" prezentē arī starptautiskajās bērnu apģērbu izstādēs Pitti Immagine Bimbo (Itālijā) un Playtime Paris (Francijā), kā arī Latvijas bērnu apģērbu ražotāju tirdzniecības misijā uz Krieviju izstādes "Collection Première Moscow I" ietvaros Maskavā.

Šajā sezonā zīmols piedāvā plašu tekstilmateriālu klāstu: kokvilnu, vilnu, tillu, ādu, ādas imitāciju un spalvas, kā arī fliterus. Spilgtas apdrukas, bagātīgas krāsas un tīras līnijas savienojumā ar pārdomātām detaļam – šīs ir Hebe jaunās kolekcijas galvenās iezīmes.

Jaunā Hebe kolekcija piedāvā plašu bērnu ikdienas apģērbu klāstu, kas jau ir kļuvis par zīmola vizītkarti. Hebe apģērbs ir izgatavots no mīksta kokvilnas auduma, uz kura attēlotas īpašas apdrukas ar dzīvnieku motīviem, kuru dizainu veidojusi latviešu māksliniece Līga Kitchen. Hebe lepojas ar to, ka visi zīmola apģērbi tiek ražoti Latvijā.

Šajā kolekcijā ietverti gan melnbaltie toņi, gan pasteļtoņi, ka arī piesātinātas, spilgtas un enerģiskas krāsas. Īpašu uzmanību vēlamies pievērst svētku kleitām un svārkiem, kuri ir mirdzošās zelta un sudraba krāsās.

Nākamajā sezonā mirdzēs ne tikai meitenes, bet arī zēni, kuriem tiek piedāvātas dažādas jakas un topi ar raksturu, kas būs īpaši piemēroti zinātkārajiem un drosmīgajiem.

Vēl šajā kolekcijā Hebe piedāvā apskatīt aksesuāru līniju, kurā iespējams atrast gan īpašas rokassprādzes no dabīgās ādas, gan rotaļīgas matu stīpiņas un piespraudes.

Foto: Latvijas bērnu apģērbu zīmola Hebe jaunā kolekcija "Voyage a la Lune". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV