Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Sākas reģistrācija Sieviešu skrējienam

EasyGet.lv, 24.01.2013. 17:21

Sākusies reģistrācija SIA "Sportland" rīkotajam Sieviešu skrējienam pasākuma mājas lapā www.sieviesuskrejiens.lv, savukārt no 1. februāra reģistrēties būs iespējams arī Nike un Sportland veikalos.
Sākas reģistrācija Sieviešu skrējienam

Reģistrējoties pasākumam mājas lapā, ikvienai dalībniecei ir iespēja izvēlēties startēt sev izvēlētajā disciplīnā 7 km skriešanā, nūjošanā vai skriešanā ar vai bez laika kontroles čipa. No 24. līdz 31.janvārim dalības maksa būs attiecīgi Ls 5 vai Ls 3,50, vēlāk pakāpeniski pieaugot. Visas pasākumam reģistrējušās dalībnieces saņems Sieviešu skrējiena atlaižu karti, kas nodrošinās 7% atlaidi Nike sporta precēm Nike un Sportland veikalos, kā arī īpašus ikmēneša piedāvājumus.

Laika posmā no 17. – 23. janvārim jebkurai interesentei bija iespēja veikt priekšreģistrāciju pasākumam, aizpildot pieteikuma anketu skrējiena mājas lapā un kļūstot par sekotāju Sieviešu skrējiena Facebook lapai. Šo iespēju izmantoja ap 1000 sieviešu. Priekšreģistrācijas nedēļā ikviena dāma, kas veica reģistrāciju, piedalījās izlozē. Katru dienu tika izlozētas 7 dalībnieces, kuras laimēja iespēju bez maksas piedalīties Sieviešu skrējienā, kā arī vēl 7 dalībnieces ieguva dāvanu karti Ls 7 vērtībā sporta preču iegādei Nike un Sportland veikalos. Visām dāmām, kuras priekšreģistrācijas nedēļā pieteicās skrējienam, bet nelaimēja bezmaksas dalību, būs iespēja reģistrēties pasākumam par īpaši izdevīgu cenu.

Jau iepriekš informējām, pasākumam izvirzītas 7 vēstneses – TV seja Anna Rozīte, modes blogere Agnese Kleina, Krievu drāmas teātra aktrise Jekaterina Frolova, TV raidījuma „Māmiņu klubs" vadītāja Kristīne Virsnīte, aktrise Dārta Danēviča, vieglatlēte Anita Kažemāka un sporta entuziaste Indra Muceniece. Gatavošanos skrējienam vēstneses sāks ar veselības testu sporta medicīnas centrā „Sporta laboratorija", iegūstot plašu pārskatu par savu fizisko sagatavotību. Testa rezultātā tiek noteikta atbilstošākā slodzes intensivitāe treniņu procesam, lai uzlabotu sportisko sniegumu un pats galvenais – lai sportošana būtu veselīga.

Ņemot vērā, ka būtiski ir iepriekš sagatavoties šāda veida pasākumam, ikviena interesente Sieviešu skrējiena mājas lapā ir aicināta iepazīties ar treniņu grafiku un treneriem, pie kuriem iespējams konsultēties.

Foto: Sieviešu skrējiena vēstneses. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV