Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Izdota grāmata par veselīgu uzturu un dzīvesveidu

EasyGet.lv, 25.01.2013. 09:51

Klajā nākusi grāmata "Tīrs un slaids dzīvesveids" (Clean and Lean Diet), kuras autors Džeimss Daigens (James Duigan) ir viens no Lielbritānijas vadošajiem personīgajiem treneriem un uztura speciālistiem, ziņo izdevniecība "White Book". Grāmata atšķiras no vairuma diētas grāmatu un sniedz plašāku skatu uz cilvēka dzīvi, viņa ķermenī un prātā notiekošo, sola izdevēji.

Vai vēlaties zināt, kuri produkti visvairāk paātrina ādas novecošanos, bet kuri ļauj iegūt starojošu, veselīgu izskatu? Aizmirstiet par badošanos un striktiem noteikumiem, kļūstiet slaidi, enerģiski un priecīgi! Grāmatas autors Džeimss Daigens brīnišķīgi vienkārši, saprotami un pamatoti apraksta uztura ietekmi uz cilvēka ķermeni – muskuļiem, ādu, enerģijas līmeni un novecošanās procesiem. Šī nav kārtējā diētas grāmata, "Tīrs un slaids dzīvesveids" ir grāmata par veselīgu un ekoloģisku dzīvesveidu, kas maina attieksmi pret savu ķermeni, uzturu un apkārtējo vidi.

Grāmatā atradīsiet ātri pagatavojamas, uzturvielām bagātas receptes, vienkāršu un efektīvu vingrojumu plānu, kas aizņems tikai dažas minūtes dienā, kā arī gudrības, kas ļaus iegūt veselu, starojošu ādu. Turklāt Džeimss Daigens atklāj noslēpumus, kā jauniegūto formu saglabāt visu dzīvi. Autors piedāvā elastīgu 14 dienu maltīšu un vingrojumu plānu, kas vienkārši, bez kaloriju skaitīšanas un sarežģītiem noteikumiem palīdz attīrīt ķermeni, kļūt slaidam un starojošam.

Grāmatu iespējams iegādāties izdevniecības interneta veikalā http://www.whitebook.lv/lv/interneta-veikals un grāmatnīcās visā Latvijā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV