Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Vairums savu otro pusīti ir sastapuši ballītē un darba gaitās

EasyGet.lv, 13.02.2013. 14:03 | komentāri (1)

Pirms Valentīndienas tirdzniecības centrs Galleria Riga veica aptauju, lai noskaidrotu, vai un kādā veidā šie svētki tiks svinēti. Tāpat aptaujā respondentiem tika jautāts par viņu iepazīšanās stāstu ar savu mīļoto.
Vairums savu otro pusīti ir sastapuši ballītē un darba gaitās

Kur vislabāk sastapt otro pusīti?

Aptaujas dati liecina, ka lielākā daļa ar savu otro pusīti iepazinušies ballītē (21%). Tāpat daudz respondentu savu mīļoto ir sastapuši darba gaitās (17%). Savukārt 16% aptaujāto kā veiksmīgu iepazīšanās veidu ir izmantojuši internetu. 9% respondentu otro pusīti bija sastapuši jau skolas gaitās, bet 7% no aptaujātajiem mīlestības stāsts ir sācies ar nejaušu satikšanos uz ielas. Studiju gados universitātē savu otro pusīti sastapuši 4% respondentu. Savukārt 12% no aptaujātajiem vēl ir sava mīļotā meklējumos.

Vislabākais Valentīndienas pavadīšanas veids

Valentīndienu pilnīgi noteikti plāno atzīmēt 42% respondentu, bet 33% domāja, ka, visticamāk, svinēs šo svētku dienu. Tikai 6% respondentu atzina, ka pilnīgi noteikti nesvinēs Valentīndienu, bet 19% no respondentiem sliecās domāt, ka visdrīzāk to neatzīmēs.

Par vislabāko veidu, kā atzīmēt visu mīlētāju svētkus, lielākā daļa minēja vakaru divvientulībā (39%). Par labu variantu Valentīndienas atzīmēšanai tika nosaukta arī romantiska nedēļas nogale ar SPA procedūrām (25%). Tāpat daudzi mīlētāji labprāt dotos uz restorānu (14%), savukārt 8% no respondentiem, lai padarītu šo dienu īpašu, brauktu ceļojumā.

Vislabprātāk dotos uz randiņu ar Māri Štrombergu un Lindu Leen

Tirdzniecības centrs Galleria Riga aptaujā vēlējās noskaidrot – ja būtu iespēja, ar kādu slavenību vislabprātāk cilvēki dotos uz randiņu. Sieviešu favorīts bija divkārtējais Olimpisko spēļu čempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs. 55% no respondentēm vēlētos pavadīt jauku vakaru tieši ar šo slaveno sportistu. Savukārt vīrieši sevi vislabprātāk redzētu dziedātājas Lindas Leen sabiedrībā, tā atzina 32% respondentu.

Vēl pievilcīgāko randiņa partneru vidū nosaukti aktieri Intars Rešetins un Ģirts Ķesteris, dziedātājs Lauris Reiniks. Savukārt no sievietēm vēl favorītes ir aktrises Agnese Zeltiņa un Rēzija Kalniņa, kā arī dziedātāja Aija Andrejeva. *Aptauja tika veikta elektroniski laika posmā no 21. janvāra līdz 4. februārim.

Foto: Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV