Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„Mrs. Top of the World 2013" meklē zvaigznes

EasyGet.lv, 26.02.2013. 13:21

Fonds „IntRIGA World" meklē nākamās zvaigznes, kuras vadīs ne tikai grandiozo pirmā skaistumkonkursa "Mrs.Top of the World 2013" finālu, bet arī konkursa dienasgrāmatas.

Konkursam var pieteikties ikviens, bet atceries – Tev būs tikai divas minūtes, lai pirmajā konkursa atlases kārtā atstātu neizdzēšamu iespaidu uz žūriju.

Prasības konkursantiem: 18 – 45 gadi, labas angļu, krievu un/vai latviešu valodas prasmes. Sūti e-pastu ar norādi „Konkursam", pievieno aprakstu par sevi un 2 fotogrāfijas: portreta foto, foto pilnā augumā.

"Mēs mēklējam nevis vienu zvaigzni, bet gan četras un vairāk. Nepalaid garām iespēju un zvaigžņu lietu vērosim kopā," uzsver konkursa rīkotāji.

Pieteikuma anketas tiks gaidītas līdz 1. aprīlim.

Turpinās arī pieteikšanās pirmajam Starptautiskajam skaistumkonkursam "Mrs.Top of the World 2013", kas notiks no 2. līdz 9. jūnijam, Latvijā, Jūrmālā.

Prasības dalībniecēm: Latvijas pilsonība, 26 – 46 gadi, var būt precējusies, šķīrusies, neprecējusies, ar vai bez bērniem. Pieteikšanās vēstuli sūti līdz 1. aprīlim.

"Mrs.Top of the World 2013" nedeļas garumā notiks "Baltic Beach Hotel". Plānots, ka uz konkursu ieradīsies dalībnieces no četrdesmit pasaules valstīm.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV