Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Vidzeme Fashion show Valmierā

EasyGet.lv, 01.03.2013. 10:31

Valmieras Kultūras centrā 20. aprīlī Kultūras un mākslas mēneša ietvaros notiks trešais Vidzeme Fashion show
Vidzeme Fashion show Valmierā

Vidzeme Fashion show notiks trešo gadu, pulcējot kvalitatīvas un inovatīvas modes cienītājus, uzsvars liektot uz pašmāju dizaineriem. Vārds „šovs” sevī ietver ne tikai svaigākās modes vēsmas no Riga Fashion Week un Riga Fashion Mood skatēm, bet arī unikālu deju programmu, mūziķu uzstāšanos un showroom aksesuārus, informē Karlīne Cercina.


Vidzeme Fashion show dalību apstiprinājis zīmols HALARAH, kurš 2012.gadā ieguvis Kristāla detaļu ražotāja „Preciosa” Pasaules mēroga nomināciju „Preciosa vēstnesis”. Dizainere Agnese Eiduka radījusi savu zīmolu ar pārliecību – „katras sievietes skapī ir jābūt kleitai, kas radīta tieši viņai, kleitai, kas der jebkuram gadījumam un kleitai, kas izstaro kaislību.” Jauna kolekcija gaidāma no cēsinieces Zanes Zaharovas, kura 2011.gada Vidzeme Fashion debitēja ar pavasarīgi koķeto kolekciju „Touch of sprinq”, savukārt 2012.gada pavasarī skatītājus priecēja ar spilgtu un eleganti sievišķīgu kolekciju.

Dalībnieku vidū būs arī bērnu apģērbu zīmols Leny Tomy Factory. Vidzeme Fashion pasākumā Leny Tomy Factory demonstrēs jauno Rudens/Zienas 2013/2014 gada kolekcijas Winter Diamonds: „Kolekciju Winter Diamonds raksturo karalisks šarms, patiesa greznība un izsmalcināta elegance. Tā ir kā elpu aizraujoša Tūkstoš un vienas nakts pasaka, kas apbur ar savu krāšņumu un izsmalcinātību. Tērpos izmantoti grezni audumi – zeltīts džakards, ametista un karemeļu nokrāsu tills,  lavandas un suflé maiguma tafts, kā arī visās dārgakmeņu nokrāsās zaigojoši Swarovski kristāli.”  stāsta  Liene Andersone no Leny Tomy Factory.

Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv, Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā, kā arī Valmieras Kultūras centrā. Papildus informācija: www.vidzemefashion.lv

Foto: Zīmols HALARAH - "Black Porcelain". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV