Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Riga Fashion Week notiks no 3. līdz 6. aprīlim

EasyGet.lv, 08.03.2013. 09:17

Riga Fashion Week no 3. līdz 6. aprīlim tiks prezentētas labāko Latvijas un ārzemju modes dizaineru 2013./2014. gada rudens/ziemas kolekcijas. Rīgas modes nedēļas programmā – modes skates, izstādes un prezentācijas – labākais Latvijas modes industrijā.
Riga Fashion Week notiks no 3. līdz 6. aprīlim

Riga Fashion Week turpina atklāt jaunus vārdus ne tikai dizaineru starpā, bet arī citu industrijas speciālistu – fotogrāfu, stilistu un modeļu – vidū. Šoreiz par imidža fotogrāfijas autori kļuva fotogrāfe Natālija Berezina, kura nodarbojas ar fotogrāfiju kopš 2005. gada, galvenokārt specializējoties modes jomā. Viņa sadarbojas ar vadošajām Latvijas, Lietuvas, kā arī Milānas, Ņujorkas un Londonas aģentūrām. Riga Fashion Week imidža bilde tapusi sadarbībā ar stilisti Evitu Ormani un modeli Lauru Savicku (modeļu aģentūra „2bmodels”) (apģērbs: kleita no zīmola „Mist”, dizaineres Lienes Zeilišas džemperis).

Šī fotogrāfija ir viena no fotogrāfiju sērijas „Dark Angel” (Tumšais Eņģelis). Stāsta centrā ir trausla un maiga sieviete, kura vienlaikus ir bīstama būtne, kas zina, ko viņa vēlas no dzīves, un kā to panākt. Gaišais veidols tumšajā fonā, faktūru kombinācijas un specifiskais apgaismojuma risinājums – tas viss atspoguļo sievietes dabas pretrunību.

„Jutos gandarīta, ka tieši mans darbs kļuva par Riga Fashion Week imidža bildi. Man tas nozīmē noteiktu atbildības sajūtu, tas ļauj izjust līdzdalības garu pašā spilgtākajā Latvijas modes industrijas pasākumā – Rīgas modes nedēļā. RFW ir burvīgs pasākums, kas katru gadu apliecina, ka mūsu valstī ir ļoti daudz talantīgu dizaineru,” savās domās dalās imidža autore, fotogrāfe Natālija Berezina.

Jeļena Strahova, Baltijas Modes Federācijas prezidente un Riga Fashion Week galvenā producente par nākamo Modes nedēļu: „Mums ir prieks, ka jau 18 sezonas pēc kārtas spējam palīdzēt pašmāju modes māksliniekiem, nodrošinot viņiem platformu savu darbu prezentēšanai, kā arī priecēt publiku ar skaistajām modes skatēm un interesantiem pasākumiem un atklāt jaunus vārdus, sniedzot savu ieguldījumu modes industrijas attīstībā reģionā. Šī Rīgas Modes nedēļa kļūs par vēl vienu spožu notikumu Rīgas kultūras dzīvē”.

2013./2014. gada rudens/ziemas pret-a-porter kolekcijas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un citu valstu vadošajiem modes dizaineriem tiks prezentētas Riga Fashion Week ietvaros no 2013.g. 3. līdz 6. aprīlim. Sekojiet jaunumiem www.rfw.lv.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV