Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Skrējiens kāzu kleitās atkal pulcēs interesentus Mežaprkā

EasyGet.lv, 12.03.2013. 12:15

Arī šogad biedrības „Sportlat” organizētā skrējiena „Zelta Keda” ietvaros notiks skrējiens kāzu kleitās. Pasākuma rīkotāji aicina piedalīties arī puišus, kuriem tiks sniegta iespēja trasi pieveikt ar biezu vilnas šineli mugurā.
Skrējiens kāzu kleitās atkal pulcēs interesentus Mežaprkā

Jau piekto gadu pēc kārtas vasaras sākums Mežaparkā tiks atklāts ar stilīgāko skrējienu „Zelta Keda”. Šoreiz pasākuma datums sakrīt ar pirmā vasaras mēneša pirmo datumu – 1. jūnijs. 

Pirms gada „Zelta Kedā” tika ieviesta jauna tradīcija – skrējiens kāzu kleitās, ko rīkoja pasākuma sponsors veikals „Labās Mantas”. Arī šogad visiem, kam galvā ir vairāk muļķību, kā ātruma kājās, tiek aicināti noskriet trasi mazliet spilgtākā tērpā nekā pārējie.

Skrējiena organizatore, SIA „Labās Mantas” mārketinga un reklāmas speciāliste, Daiga Bitēna uzsver, ka gan kāzu kleitās, gan šineļos ir atļauts skriet gan daiļā, gan stiprā dzimuma pārstāvjiem: „Pagājušā gada pieredze rāda, ka nav obligāti jābūt meitenei, lai izmantotu izdevību noskriet trasi kāzu kleitā. Pirmajā kāzu kleitu skrējienā piedalījās arī divi vīriešu kārtas pārstāvji. Ceram, ka šogad arī būs kāds drosmīgais, kurš šineļa vietā uzvilks kleitu, un otrādi.”

Pieteikšanās kāzu kleitu un šineļu skrējienam tiks atklāta 23. martā kāzu izstādes „WedExpo Day4You” ietvaros, kas norisināsies „Radisson Blu Daugava Hotel” Kuģu ielā 24, Rīgā. Pēc izstādes reģistrēties dalībai būs iespējams veikalā „Labās Mantas” vai skrējiena mājas lapā www.zeltakeda.lv.

Dalības nosacījumi:

  • Bez savas kleitas – 20 Ls (kleitu piešķir veikals „Labās Mantas”, kleita pēc skrējiena paliek skrējēja īpašumā). Reģistrēšanās veikalā „Labās Mantas”, Ganību dambī 25d, Rīgā.
  • Ar savu kleitu – 5 Ls. Reģistrēšanās skrējiena „Zelta Keda” mājas lapā.
  • Bez sava šineļa – 10 Ls (šineli piešķir veikals „Labās Mantas”, šinelis pēc skrējiena paliek skrējēja īpašumā). Reģistrēšanās veikalā „Labās Mantas”, Ganību dambī 25d, Rīgā.
  • Ar savu šineli – 5 Ls. Reģistrēšanās skrējiena „Zelta Keda” mājas lapā.

Stilīgākais skrējiens „Zelta Keda” jau kļuvis par vienu no Rīgas aktīvās atpūtas tradicionālajiem pasākumiem. Tas ir pasākums, kurš pulcē īstenus „profiņus”, „svētdienas” sportistus, sabiedrības „krējumu”, atraktīvas ģimenes, uzņēmīgus darba kolektīvus, stilīgus skolēnus un studentus. Kas viņu vieno? Viņi priekšroku dod aktīvai atpūtai ārpus mājas sienām. Un, protams, viņi zina, ka sportot ir stilīgi!

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV