Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Biļetes uz Vidzeme Fashion show jau pārdošanā

EasyGet.lv, 19.03.2013. 13:56

Vidzeme Fashion show piedāvā iepazīties ne tikai ar Latvijas labāko dizaineru kolekcijām, bet dod iespēju jaunajiem dizaineriem sevi pirmo reizi parādīt plašākai publikai, informē Karlīne Cercina.
Biļetes uz Vidzeme Fashion show jau pārdošanā

Danas Šeļmanovas-Plešas radītā kolekcija „Wild At Heart” ir stāsts par dzīves baudītāju, izmantojot vieglus, vasarīgi raibus audumus, dizainere rada bohēmu un brīvdienu sajūtu.

Savu dalību Vidzeme Fashion show 2013 apstiprinājusi valmieriete Inga Berga Bīriņa. Jaunās kolekcija „BIOBI” prezentācija tiek veidota sadarbībā ar Salonu „DĪVA” - Evita Strādere un salona kolektīvs veidos matu sakārtojumus un make-up, kas īpaši radīti tieši „BIOBI” kolekcijai, modeļu lomā iejutīsies Modes un stila studijas „KIRA” meitenes un īpašs priekšnesums tiks sniegts no Deju studijas „JUSTIFY” meitenēm (vadītāja Olita Šarlāne).

Vakara īpašais viesis būs Latvijas Radio 2 popa un rokdziesmu aptaujā Muzikālā banka 2012 uzvarētājs – Dons. Šobrīd mūziķis sācis gatavošanos savam šī gada lielākajam profesionālajam izaicinājumam – Lāčplēša lomai Zigmara Liepiņa un Māras Zālītes rokoperā Lāčplēsis 25 gadu jubilejas jauniestudējumā.

Vidzeme Fashion show tiek rīkots jau trešo gadu, pulcējot kvalitatīvas un inovatīvas modes cienītājus. Uzsvars tiek likts uz Latvijas dizaineru vārdiem un panākumiem, kurus aicinām novērtēt arī pie mums Valmierā. Vārds „šovs” sevī ietver ne tikai svaigākās modes vēsmas no Riga Fashion Week un Riga Fashion Mood skatēm, bet arī unikālu deju programmu, mūziķu uzstāšanos, showroom aksesuārus, vakara izlozi apmeklētājiem un pats galvenais - labi pavadītu vakaru kopā ar līdzīgi domājošajiem interesentiem. Līdz šim pasākuma organizatori ziņoja, ka savu dalību pasākumā apstiprinājusi dizainere Zane Zaharova, Agnese Eiduka un zīmols Leny Tomy Factory.

Biļetes uz Vidzeme Fashion show 2013 pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā, kā arī Valmieras Kultūras centrā.

Papildus informācija: www.vidzemefashion.lv. Seko līdzi jaunumiem un modes šova tapšanai Facebook.com un Twitter.com – Vidzeme Fashion lapās.

Foto: Danas Šeļmanovas-Plešas kolekcija „Wild At Heart”. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV