Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Sievišķīgas mežģīnes peldkostīmos un ironiski pašpārliecināts tēls vīrietim

Easyget.lv, 16.04.2013. 10:12

Valmieras Kultūras centrā 20. aprīlī Kultūras un mākslas mēneša ietvaros notiks Vidzemē lielākais modes pasākums - Vidzeme Fashion show. Viens no nozīmīgākajiem Vidzeme Fashion 2013 pasākuma viesiem ir dizainere Indra Salcēviča ar zīmolu Black Salt un Red Salt.
Sievišķīgas mežģīnes peldkostīmos un ironiski pašpārliecināts tēls vīrietim

Black Salt – Modernā puse no „gatavs valkāšanai”. Modes zīmols Black Salt radīts vīrietim, kurš ir pašpārliecināts savā ģērbšanās stilā. Šis zīmols ir nedaudz ironisks, bet tai pat laikā nebeidzamas mīlestības pilns. Zīmolu Black Salt un Red Salt radītāja ir dizainere Indra Salcēviča, kura Vidzeme Fashion show 2013 piedalīsies ar divām kolekcijām – vīriešu apģērbu kolekciju Black Salt un pilnīgi jaunu sieviešu apģērbu kolekciju, kura savu pirmizrādi uz mēles piedzīvos tieši Valmierā.

Co&llar peldkostīmi ir dizaineres Montas Apsānes ideja par sievišķīga viegluma, meitenīguma, veclaicīga Jūrmalas pludmales šarma, kā arī veselīga dzīves veida apvienojums vienā produktā – īpašā dizaina kopējos peldkostīmos. Produkts ir radīts sievietēm, kas nebaidās baudīt aktīvu dzīves veidu mežģīņu peldkostīmā, piešķirot ik katrai savai darbībai šarmu un skaistumu. Monta Apsāne komentējot, kāpēc ir izvēlējusies radīt tieši šādu drosmīgu produktu un piedāvāt to Latvijas tirgum, atzīst, ka ideja par peldkostīmiem radās iedvesmojoties no sava aktīvā dzīves veida, kurā Monta visu gadu nodarbojas ar peldēšanu un caur zīmolu Co&llar vēlas popularizēt šādu veselīga dzīves veida ideju, ko tagad ir iespējams realizēt elegantā kopējā peldkostīmā.

Vidzeme Fashion show tiek rīkots jau trešo gadu, pulcējot kvalitatīvas un inovatīvas modes cienītājus. Uzsvars tiek likts uz Latvijas dizaineru vārdiem un panākumiem, kurus aicinām novērtēt arī pie mums Valmierā. Līdz šim pasākuma organizatori ziņoja, ka savu dalību pasākumā apstiprinājusi dizainere Zane Zaharova, Agnese Eiduka, zīmols Leny Tomy Factory, Inga Berga Bīriņa, Dana Šelmanova Pleša, Reinis Ratnieks, Krista Tabaka, Vita Radziņa. Muzikāli pasākumu bagātinās dziedātājs Dons un jauno mūziķu apvienība Bunch of Gentlemen.

Jau tradicionāli speciālu deju programmu gatavo dejotāji no JV Clubs. Dejotājus pasākumam palīdz sagatavot skaistumkopšanas salons Ttio.

Seko līdzi jaunumiem un modes šova tapšanai www.vidzemefashion.lv, kā arī Facebook.com un Twitter.com – Vidzeme Fashion lapās!

Foto: Stils: Anita Altmane; Modele: Maija Avotiņa. Foto (c) Aiga Rēdmane

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV