Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Laima Vaikule - caur sāpēm uz zvaigznēm

Inga Veidmane, 16.04.2013. 17:09

Laima Vaikule jaunajā žurnāla "Annas Psiholoģija" numurā atklāj sevi kārtu pa kārtai – stāstot gan par skaisto, gan sāpīgo dzīvē

„Es visiem gribu teikt: ja reizēm nolaižas rokas, nekas, lai kādu brīdi tā pakarājas. Un tad sevi jāvelk no tā ārā,” lasītājus iedrošina populārā dziedātāja. Daloties par savu ļauno slimību un izveseļošanos Laima Vaikule atzīst: „Ja būtu ticīgāki, mēs uz sāpēm un pārbaudījumiem skatītos citādi. Mēs vieglāk pieņemtu, ka sāpēs cilvēks kļūst labāks. Toreiz bija ļoti smagi, bet tagad domāju, cik tas būtu briesmīgi, ja es nebūtu slimojusi. Ja man nebūtu visu to pārdzīvojumu, cik gan šausmīgs cilvēks es būtu palikusi. Līdz ar to tagad es nenožēloju nevienas savas sāpes, jo tikai tās mani pa īstam izveidoja.”

Žurnāla "Annas Psiholoģija" redaktori Annu Peipiņu Laima Vaikule uzņēma savās mājās. „Laimas vēsa minimālisma stilā iekārtoto Jūrmalas māju piesilda daudzie cilvēki un suņi, kas tur dzīvo, – mamma, māsas, dzīves draugs un dzīves menedžeris Andrejs, kā arī Lelle un Buča. Lelle man viegli uzrūc, jo ir acīm redzami greizsirdīga uz katru, kas pretendē uz viņas saimnieces uzmanību,” pēc viesošanās atstāsta "Annas Psiholoģijas" redaktore. Intervijā Laima Vaikule arī atklāj, ka mājās jūtas vislabāk, jo dvēselei ir silti tur, kur ir draugi un tuvie cilvēki. Mājās, Latvijā.

Žurnāla "Annas Psiholoģija" jaunais numurs pieejams tirdzniecībā no 16. aprīļa visās presēs tirdzniecības vietās Latvijā. Žurnālu elektroniskā formātā var iegādāties www.manizurnali.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV