Trešdiena, 17.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis;

Sieviešu skrējiena otrajā treniņā piedalās 170 dalībnieces

Easyget.lv, 19.04.2013. 10:21

Tuvojoties skrējienam, gatavošanās process Sieviešu skrējienam kļūst aizvien intensīvāks. Katru otrdienu tiek rīkoti āra treniņi Mežaparkā ar mērķi pēc iespējas pilnvērtīgāk sagatavot jebkuru skrējiena dalībnieci izvēlētajai distancei: 7 km skriešanai, nūjošanai vai iešanai. 16. aprīlī notiekošo āra koptreniņu apmeklēja vairāk nekā 170 sievietes.
Sieviešu skrējiena otrajā treniņā piedalās 170 dalībnieces

Galerijas:

Nākamajā treniņā, kas norisināsies 23.aprīlī, iesildīšanos un skriešanas treniņu iesācējām vadīs Ralfs Upmanis, skrējējām ar iepriekšēju pieredzi – kompetentais un ilggadējais Nike Riga Run treneris Arnis Ozoliņš, savukārt iešanas disciplīnas dalībniecēm un nūjotājām – Linda Andrusa. Treniņa sākumā Arnis Oozliņš vadīs lekciju par pareizu skriešanas ekipējuma izvēli, savukārt zīmola „Perwoll” pārstāvis informēs par sporta apģērbu pareizu kopšanu. Tā kā āra koptreniņa dalībnieces izrāda pastiprinātu interesi par skriešanas apavu testiem, arī turpmākajos treniņos dalībniecēm tiks piedāvāta izmēģināt Nike skriešanas apavu jaunākos modeļus. Papildus tam, 23. aprīļa treniņā būs iespēja piedalīties Nike+ konkursā, kā arī pasākuma organizatori visām treniņa dalībniecēm sola kādu īpašu pārsteigumu. Treniņa sākums plkst.19.00 , pulcēšanās pie Zooloģiskā dārza ieejas.

Apmkelējot treniņus, ikviena dalībniece var piedalīties 2 biļešu izlozē uz „The Killers” koncertu Mežparkā 26.jūnijā, vai treniņu noslēgumā iegūt savā īpašumā jauno Samsung Galaxy S3 La Fleur tālruni no TELE2.

Lai saņemtu visu sacensībām nepieciešamo dokumentāciju, 29. un 30. aprīlī Kaļķu ielā, skvērā pie McDonalds restorāna norisināsies Sieviešu skrējiena Expo. Savukārt, sākot ar 27. aprīli, šajā pašā vietā būs iespējams nofotogrāfēties īpašai Sieviešu Skrējiena aplikācijai, kā arī iegādāties Nike sieviešu un bērnu preces par īpaši pievilcīgām cenām.

Reģistrējoties līdz 21.aprīlim jebkurā no Sieviešu skrējiena distancēm ar laika kontroli, pasākuma dalībniece būs iespēja uzstādīto rezultātu atspoguļot tiešsaistē sava Facebook konta laika joslā. Norisinoties sacensībām, skrējiena dalībnieces laika joslā parādīsies 3 ziņas: par to, ka dalībniece ir startējusi, laiks pie 3.5 km atzīmes un laiks finišā.

Lai saņemtu minēto pakalpojumu, jāveic reģistrācija Sieviešu skrējienam līdz 21.aprīlim. Pēc reģistrācijas, 25.aprīlī uz e-pasta adresi dalībniece saņems ielūgumu ar instrukciju un saiti, kurā varēs aktivizēt Facebook (Sports Flash) aplikāciju. Kad aplikācija būs aktivizēta, skrējiena dalībniece sacensību laikā 1.maijā saņems ziņas par rezultātu savā Facebook laika joslā.

Foto: Sieviešu skrējiena treniņš. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV