Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Dinner in the sky Rīgā atgriežas jūnijā

Easyget.lv, 30.04.2013. 14:00

No 18. līdz 22. jūnijam Rīgā trešo reizi viesosies kulinārijas projekts/restorāns Dinner in the Sky. Pasākumā piedalīsies labākie vietējie un ārzemju šefpavāri, tostarp arī pasaules TOP 20 restorāna Frantzén/Lindeberg šefpavārs Bjorns Frantzens.
Dinner in the sky Rīgā atgriežas jūnijā

Arī šogad rīdziniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja baudīt izsmalcinātu maltīti 50 metru augstumā. Šajā reizē īpaši tiks akcentēta Dinner in the Sky ēdienkarte, kas neatstās vienaldzīgu pašu prasīgāko gardēdi.

Laikā no 18. līdz 22.jūnijam savas ēst gatavošanas prasmes pasākuma viesiem demonstrēs trīs pasaules līmeņa pavāri - zviedrs Bjorns Frantzens no Frantzén/Lindeberg, igaunis Mihkels Heinmets, kurš šobrīd strādā restorānā Degustare (Rīga) un restorāna Vincents (Rīga) šefpavārs Mārtiņš Rītiņš. Katru dienu šefpavārs sastādīs attiecīgās dienas ēdienkarti un pats personiski gatavos ēdienus.

Atkarībā no piedāvātās ēdienkartes un gaisā pavadāmā laikā, būs iespējams izvēlēties starp trim dažādiem Dinner in the Sky piedāvājumiem. Lunch in the Sky viesiem piedāvās pusdienas ar trim izsmalcinātiem ēdieniem, vīnu un aperitīvu. Tiem, kas pēcpusdienā vēlas iemalkot glāzi šampanieša un vieglas uzkodas, tiek piedāvāts Champagne in the Sky. Savukārt Dinner in the Sky vakariņu laikā dienas šefpavārs personiski pievienosies viesiem 50 metru augstumā, pasniegs 4 ēdienu maltīti un iepazīstinās ar saviem meistardarbiem. Unikālu iespēju, vērot no augšas naksnīgo Rīgu, kā arī baudīt kokteiļus un uzkodas, piedāvā Coctails in the Sky.

Šogad Dinner in the Sky pacelsies no Okupācijas muzeja laukuma, kas ļaus izbaudīt fantastisku Rīgas ainavu no putna lidojuma.

“Esam pārliecināti, ka šogad Dinner in the Sky izvērtīsies par augstākā līmeņa gastronomisko notikumu, kāds jebkad norisinājies Latvijā,” ir pārliecināts Dinner in the Sky pārstāvis Baltijā Risto Meigas.

Protams, ka šī neparastā izklaide norisināsies pilnīgi drošos apstākļos. Īpašais Dinner in the Sky aprīkojums ir izgatavots Beļģijā, Rheinland TÜV kontrolē un atbilst Vācijas normatīvam DIN 4112.

Kopumā Dinner in the Sky jau darbojas 45 pasaules valstīs un ieguvis oficiālu autorizāciju valstīs ar visstingrākajiem drošības noteikumiem – ASV, Kanādā, Austrālijā, Dienvidāfrikā u.c.

Plašāka informācija un biļetes www.dinnerinthesky.lv

Foto: Publicitāts foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV