Trešdiena, 17.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis;

Meklē Latvijas seksīgākā dibena īpašnieci

Easyget.lv, 13.05.2013. 11:41

Liepājas kokteiļbārs Red Sun Buffet kopā ar žurnālu FHM arī šogad meitenes aicina pieteikties konkursam „Seksīgākais dibens 2013”, informē koteiļbāra pārstāve Laura Stūrīte.
Meklē Latvijas seksīgākā dibena īpašnieci

Pirmo reizi Latvijas seksīgākā dibena īpašniece tika noskaidrota pagājušajā vasarā, kad ar vislielāko interneta balsu skaitu un augstāko žūrijas vērtējumu piecu finālistu konkurencē pirmajā vietā ierindojās rīdziniece Līva Bērziņa. Arī šogad, tuvojoties vasarai un pludmales sezonai, pieteikties konkursam tiek aicinātas visas skaistās, par sevi pārliecinātās sievietes.

Konkurss ir pierādījums tam, ka skaistas sievietes nav tikai uz žurnālu vākiem un reklāmās. Latvijā skaista sieviete ir ikkatra, kura māk un nebaidās sevis pasniegt, uztur sevi formā un ar savu piemēru motivē arī citas darīt tieši tāpat.

Konkurss ir iespēja nokļūt žurnāla FHM lapaspusēs gan studentei, gan pārdevējai, gan uzņēmējai, gan mājsaimniecei. Uzvarētāja tiks arī pie saulaina ceļojuma uz kādu vasarīgu valsti, ko dāvās tūrisma aģentūra „Ap sauli” (www.apsauli.lv). Arī šoreiz dalībnieces izvērtēs, apģērbs, saposīs un fotografēs „liepājnieku” komanda – fotogrāfs Jānis Reinfelds, apakšveļas zīmols Lauma, stiliste un modeļu aģentūras „T-Models” īpašniece Tatjana Jaremčuka, grima mākslinieces no GA Studio.

Iepazīties ar konkursa nolikumu var kokteiļbāra Red Sun Buffet mājas lapā www.redsunbuffet.lv. Pieteikumus sūtīt līdz 26.maijam uz adresi redsunbuffet@hotmail.lv.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV