Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Ķīpsalā būs aplūkojamas 257 suņu škirnes

Easyget.lv, 06.06.2013. 13:37

8. un 9. jūnijā Ķīpsalā starptautiskajās suņu izstādēs „Crufts Riga / Rīgas kauss” interesentiem būs iespējams aplūkot rekordlielu suņu šķirņu skaitu. Kopumā abās izstāžu dienās piedalīsies 3000 suņi no 18 valstīm, kas pārstāvēs 257 suņu šķirnes.  
Ķīpsalā būs aplūkojamas 257 suņu škirnes

Viskuplākajā skaitā izstādēs būs pārstāvēti miniatūrie šnauceri, pundurpinčeri, Jorkšīras terjeri, punduršpici, īsspalvainās čivavas, Ķīnas cekulainie suņi un mopši. Ķīpsalā, līdzās šiem un vēl daudziem citiem lieliem un maziem, lokainiem, plušķainiem un bezspalvainiem populāru šķirņu suņiem, būs aplūkojami arī īsti retumi – Burbonē putnu suns un Overņas dzinējsuns –, kas Latvijā viesosies tikai šīs divas dienas. Pirmoreiz būs aplūkojami arī jautrie, dzīvespriecīgie Japānas terjeri, kas ir diezgan liels retums pat Japānā, un vissenākie amerikāņu dzinējsuņi (selekcionēti 17. gs.) – Amerikāņu fokshaundi. 


Kā zināms, no 8. līdz 9. jūnijam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks starptautiskās suņu izstādes “Crufts Riga / Rīgas kauss 2013”. Līdzās suņu vērtēšanai notiks dažādi aizraujoši suņu paklausības un kanisterapijas paraugdemonstrējumi, kas allaž rada lielu skatītāju interesi. Būs arī plaša zooindustrijas preču un pakalpojumu ekspozīcija, kur par pievilcīgām cenām apmeklētāji savam mīlulim varēs iegādāties barību, vitamīnus, piemērotus tērpus un aksesuārus.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV