Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pēc rekonstrukcijas atvērts Sunny restorāns

Easyget.lv, 19.06.2013. 10:07

Pēc divus mēnešu ilgas rekonstrukcijas atvērts Sunny restorāns, Brīvības gatvē 199c, Rīgā.
Pēc rekonstrukcijas atvērts Sunny restorāns

Paplašinātas restorāna esošās telpas un izveidota stiklota siena, kas viesiem dod iespēju gan ziemā, gan vasarā baudīt skatu uz vienmēr rosīgo Brīvības ielu. Blakus restorānam izveidots arī Lobby bārs, kurā iespējams baudīt gardas uzkodas un dzērienus.

"Mūsu restorāna piedāvājumu, īpaši biznesa pusdienas, ir iecienījuši daudzi, tuvākas un tālākas apkārtnes uzņēmumu darbinieki. Pieprasījums auga ar katru dienu un, lai kvalitatīvi spētu uzņemt visus viesus, restorāna paplašināšana bija ļoti nepieciešama. Pēc rekonstrukcijas restorāna telpās ir 155 sēdvietas, bijušo 86 vietā, kas dod mums iespēju vienlaicīgi uzņemt gandrīz divas reizes vairāk viesu," stāsta restorāna vadītāja Gita Tobīsa.

Visvairāk apmeklētājus sola pārsteigt restorāna jaunais, ekstravagantais interjers, kura autore ir pazīstamā dizainere Anna Butele. "Dizaina koncepts veidots atbilstoši restorāna „Sunny” nosaukumam, kas raisa asociācijas ar sauli un gaismu. Ņemot par pamatu šos divus elementus, radīts interjers, kurā akcentēta gaismas un krāsas saspēle. Atbilstoši šiem komponentiem, restorānā valda dinamiska un viegla atmosfēra."

Sunny restorāns Brīvības gatvē 199c, tika atvērts 2006.gadā un šogad svinēs septīto dzimšanas dienu. Šobrīd Rīgā darbojas 5 Sunny filiāles gan viesnīcu un pusdienu restorāniem, gan ēdnīcas, kā arī mūzikas bārs un banketu serviss. Vairāk: www.sunny.lv

Foto: Sunny restorāns. Foto (c) Baltictravelnews

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV