Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Miss EIHSEBA University 2013 – skaistuma un intelekta konkurss

Easyget.lv, 19.06.2013. 16:58

Pašā vasaras plaukumā 27. jūnijā Rīgas naktsklubā “Coyote Fly” notiks skaistuma konkursa Miss EIHSEBA University 2013 pasākums – defile.
Miss EIHSEBA University 2013 – skaistuma un intelekta konkurss

25 konkursa dalībnieces izies uz podiuma, lai cīnītos par godpilno skaistuma karalienes titulu, galveno balvu 1000 Ls apmērā un iespēju studēt augstskolā bez maksas.

Skaistumkonkurss – iespēja mācīties

2013. gada pavasari ieskandināja pavisam unikāls skaistuma un intelekta konkurss, ko jau otro gadu pēc kārtas veiksmīgi rīko augstskola EIHSEBA kopā ar Latvijas Biznesa koledžu un Rīgas 1. vidusskolu (vidusskola.com). Konkursa mērķis – ļaut parādīt sevi un attīstīt savus talantus un skaistumu ikvienai meitenei vecumā no 18 līdz 25 gadiem. Uzzināt par sevi ko jaunu – varbūt izaicināt sevi un iegūt pārliecību par savām spējām, piedaloties sievišķīgos un reizē lietišķos pasākumos – tie ir jebkuras mūsdienu sievietes laimes pamati. Viss, kas bija nepieciešams – lai dalībnieces reģistrējas konkursa mājas lapā, ielādē pāris labas fotogrāfijas un raksturo sevi. Tālākais ceļš – no 400 meitenēm, kas pieteicās, interneta skatītāji un žūrija Otrajā kārtā izvirzīja 100 labākās un atraktīvākās.

Apburt skatītājus

Īpaši interesanta izdevās Miss EIHSEBA Otrās kārtas norise, jo skatītāji un žūrija varēja vērot pašu meiteņu veidotās video vizītkartes, kurās dalībnieces ne tikai stāsta par sevi, bet arī rāda, kā paiet viņu ikdiena, kādi hobiji un spilgti dzīves notikumi viņas pavada. Video vizīkartes ir interesantas arī ar to, ka pusi no tiem veidoja operators, filmējot dalībnieces augstskolas telpās, bet otru pusi filmēja un iesūtīja pašas dalībnieces. Tā ir iespēja ieskatīties viņu personībās un izlemt, kura ir Miss EIHSEBA University 2013 titula un galvenās balvas vērta. Starp pārsteidzošākajām meiteņu nodarbēm, kas atklāj viņu neordināro būtību – vēstures rekonstrukcija, metināšana, ekstremālie sporta veidi. Video vizītkartes un apskatu par katru konkursa posmu var lasīt un redzēt http://lv.eihseba.com/miss-university-2013/

Personības izaugsme kopā ar profesionāļiem

30 skaistāko un gudrāko meiteņu iekļūšana Miss EIHSEBA Trešajā konkursa kārtā nozīmēja vien to, ka uzvara nu jau ir rokas stiepienā. Šajā kārtā iekļuva vislabākās, kuras arī saņēma iespēju pilnveidot savas horeogrāfiskās prasmes, make-up, galda kultūras, ekonomikas un citas zināšanas profesionāļu uzraudzībā. Intensīvais nodarbību grafiks sākumā rezultējās ar mutisko eksāmenu 10. jūnijā par aktuālāko ekonomikas jomā – meitenes bija īstas varones un pieredzējušu pasniedzēju priekšā pierādīja savas spējas apgūt svarīgas lietas.

Pašlaik kopā ar kostīmu māksliniekiem, stilistiem un citiem profesionāļiem Miss EIHSEBA finālistes gatavojas izgājienam 27. jūnijā klubā Coyote Fly. Pavisam būs paredzēti trīs izgājieni – Miss EIHSEBA reprezentatīvajos tērpos, peldkostīmos no atbalstītājiem V.O.V.A. un vakarkleitās. Žūrijas sastāvu veidos ne mazāk kā pieci profesionāļi no visdažādākajām skaistumkopšanas un stila jomām - L'Officiel, V.O.V.A, shopBeauty, Right People u.c Gala vērtējumu veidos mutiskā eksāmena komisijas, defilē izgājiena žūrijas, kā arī interneta skatītāju vērtējums. Video atskaite par Trešās kārtas intensīvajām norisēm būs atrodama Miss EIHSEBA mājas lapā jau 28. jūnijā.

Uz pasākumu 27. jūnijā klubā Coyote Fly aicināts ikviens interesants, sākums - plkst 23:00. Savukārt 11. jūlijā notiks apbalvošanas ceremonija.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV