Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Blondīnes ceturto gadu pulcēsies festivālā Go Blonde

Easyget.lv, 01.07.2013. 12:04 | komentāri (2)

Go Blonde ir krāšņi tērpi, neviltoti smaidi un skaistākās Latvijas blondīnes vienuviet
Blondīnes ceturto gadu pulcēsies festivālā Go Blonde

12. jūlijā Rīgas nakts klubā „Coyote Fly” festivāls tiks atklāts ar pre-party ar Merilinas Monro līdzinieču konkursu un Harley Davidson močiem. Savukārt 13. jūlijā visas dienas garumā notiks aktivitātes Majoru pludmalē. Pasākuma ietvaros notiks Mis un Misters Australian Gold modeļu konkursa fināls, vindsērfinga un pludmales volejbola čempionāts, kā arī pirmoreiz Jūrmalas pludmalē tiks uzbūvēts sešus metrus augsts dīdžeju tornis, no kura visas dienas garumā spēlēs pasaules un Latvijas DJ. Pasākumu pludmalē noslēgs karsta putu ballīte.

Festivāls noslēgsies ar ballīti visas nakts garumā viesnīcā Hotel Jūrmala SPA, kurā piedalīsies vokāliste Adelly kopā ar DJ duetu Tommy U un Tob Luii, savukārt vakara nagla būs pasaulē zināmās klubu zvaigznes Loona uzstāšanās, svinot arī viņas 15 gadu koncertēšanas gadadienu.

Festivāla apmeklējums ir bezmaksas, par dalības maksu ir tikai atsevišķi slēgtie pasākumi.

Festivāla „Go Blonde” idejas radītāja un galvenā organizatore Marika Ģederte norāda: „Pateicoties tūristu izrādītajai milzīgajai interesei, Go Blonde organizēs jau ceturto festivālu, kurš šoreiz notiks Jūrmalā 13.jūlijā. Esam ņēmuši vērā tūristu ieteikumus un ceram sarīkot neaizmirstamu un košu festivālu nedēļas nogalē, kurā varēs piedalīties jebkurš.”

Iepriekš notikušie Go Blonde festivāli, kas starp citu notiek tikai Latvijā, guva plašu pasaules mediju uzmanību, palīdzot Latvijai nokļūt vadošajos ziņu kanālos ar pozitīvu vēstījumu “Latvija ir atradusi veidu, kā cīnīties ar krīzi”. Vācijas nacionālais televīzijas kanāls 1 uzņēma dokumentālo filmu par Latvijas Blondīņu asociāciju. Festivāls tika atspoguļots vairāk nekā 500 interneta portālos visā pasaulē, telekanālā CNN, populārajos dzīvesstila žurnālos Glamour, Mairie Claire ASV, Grazia Anglijā un Itālijā. Pasākums kļuvis arī par iemeslu plašai tūristu uzmanības piesaistei Rīgā un šoreiz arī Jūrmalā, tiekot salīdzināts pat ar tik nozīmīgiem notikumiem kā, piemēram, karnevāli Brazīlijā un Itālijā.

Vairāk info: www.goblonde.lv

Foto: Festivāls Go Blonde. Foto no Go Blonde arhīva

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV