Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Izraudzīti četri seksīgākie dibeni

Easyget.lv, 02.07.2013. 17:40

Šīs vasaras seksīgākā dibena meklējumi turpinās. Liepājas kokteiļbāra Red Sun Buffet un žurnāla FHM rīkotajā konkursā „Seksīgākais dibens 2013” šogad pieteicās 30 pašpārliecinātas meitenes.
Izraudzīti četri seksīgākie dibeni

Galerijas:

Žūrija izvēlējusies četras finālistes, kuras turpina dalību konkursā un jau pagozējušās Liepājas pludmales saulē vienā no tveicīgākajām šīs vasaras nedēļas nogalēm, ķerot iedegumu un skaistākos kadrus kopā ar modeļu aģentūras T-models stilisti Tatjanu Jaremčuku un fotogrāfu Jāni Reinfeldu. Nemainīgi arī šogad konkurss ir ļoti „liepājniecisks” – meitenes tērptas Liepājā ražotā Lauma Lingerie veļā, aprūpētas no Liepājas talantīgāko stilistu, fotogrāfu un grima mākslinieku puses un uzvarētāja dosies Liepājas tūrisma aģentūras „Ap Sauli” sarūpētā ceļojumā. Uzvarētāju noteiks interneta balsojums un žūrijas vērtējums, bet līdz tam piedāvājam nelielu ieskatu fotosesijas aizkulisēs.

Konkurss „Seksīgākais dibens” norisinās jau otro gadu. Aizvadītajā gadā konkursā uzvarēja rīdziniece Līva Bērziņa. Līdzīgs konkurss norisinās arī Argentīnā. Tur ik gadu tiek noskaidrota seksīgākā dibena īpašniece konkursā „Miss Reef”.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV