Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Go Blonde ietvaros meklēs Merilinas Monro līdzinieci

Easyget.lv, 03.07.2013. 12:21

Festivāls Go Blonde pre-party ietvaros Rīgas nakts klubā „Coyote Fly” 12.jūlijā notiks Merilinas Monro līdzinieču konkurss, informē Laura Ošiņa.

Vīrieši viņu pielūdza, sievietes – apskauda, 20.gadsimta 50.gados Merilina Monro bija lielākā Holivudas zvaigzne, un leģenda par šo sievieti dzīvo joprojām. Lai gan ir apritējuši vairāk nekā 50 gadi kopš Merilinas Monro nāves, lielā interese par viņu pierāda – Merilina ir neaizmirstama un viņas radītais tēls joprojām ir viens no spēcīgākajiem sievišķības un seksualitātes simboliem.

Pieteikties konkursam iespējams līdz 10. jūlijam, sūtot īsu aprakstu par sevi, savas koordinātes un pieteikumu uz marika@goblonde.lv. Konkursam aicinātas pieteikties visas dāmas, kuras spēj izveidot un sevi parādīt Merilinas Monro tēlā. Tautībai un auguma kritērijiem nav nozīmes, dalībnieces var būt precētas un ar bērniem. Lai piedalītos konkurša, apģērbā jābūt ieturētam atbilstošs 50.-60. gadu stilam, priekšroku dodot Merilinas Monro stila kleitām, matu sakārtojumam un grimam. Vienīgais ierobežojums – dalībniecēm jābūt sasniegušām 18 gadu vecumu. Piedalīšanās pasākumā ir bez maksas un piedalīšanās konkursā neuzliek nekādus pienākumus vai atbildību.

Organizatoru izveidota žūrija izvērtēs dalībnieču koptēlu, vizuālo līdzību – jābūt atbilstošam tērpam, frizūrai un kopējam stilam. Uzvarētāju noteiks kompetenta žūrija pasākuma norises vietā klubā “Coyote Fly” no 22.00, ar apbalvošanu ap plkst. 1.00

13.jūlijā visas dienas garumā notiks aktivitātes Majoru pludmalē.

“Centīsimies radīt Ibizas stila atmosfēru un ar laiku izveidot savu atpazīstamu Jūrmalas atmosfēru ar sportiskām un izklaides iespējām. Dosim arī iespēju lounge tipa teltīs patverties no saules stariem un baudīt kokteiļus. Pasākums pludmalē būs bezmaksas, līdz ar to atvērts jebkuram apmeklētājam”, informē Marika Ģederte, Go Blonde festivāla organizatore.

Pasākuma ietvaros notiks Mis un Misters Australian Gold modeļu konkursa fināls, vindsērfinga un pludmales volejbola čempionāts, kā arī pirmoreiz Jūrmalas pludmalē tiks uzbūvēts sešus metrus augsts dīdžeju tornis, no kura visas dienas garumā spēlēs pasaules un Latvijas DJ. Pasākumu pludmalē noslēgs karsta putu ballīte!
Pasākuma noslēgumā būs slēgtā ballīte “Pink Party”, kura norisināsies Hotel Jūrmala SPA, kurā piedalīsies viesmāksliniece, tā sevi dēvētā latīņu pop princese Loona, kurai šogad aprit 15 gadi uz skatuves, pasaulē zināma ar saviem hītiem kā Bailando, Vamos a la Playa, Latino Love. Loona priekšnesumu iesildīs vokāliste Adelly kopā ar DJ duetu Tommy U un Tob Luii.

Pasākumu atbalsta īpaši liels skaits Latvijas uzņēmumu, kas nodrošinās gan īpašu servisu, gan dāvanas, gan izklaidējošas aktivitātes blondīnēm un pasākuma viesiem – ceļojumu un atpūtas aģentūra Pro Lux Kosmetoloģijas koledža, Baltic Miles, sieviešu apģērbu zīmols VAIDE, ekskluzīvais matu kosmētikas zīmols Alfaparf Milano, dekoratīvā minerālā kosmētika Micabella, Playwatch. Savukārt oficiālais pasākuma dzēriens Freixenet cienās pasākumu laikā un auto VIVI Rental Car vizinās blondīnes un izklaidēs ar pārsteigumu pilnām aktivitātēm. Pasākumu atbalsta mediji radio Capital FM un MIX FM, ziņu portāli Kasjauns.lv, Otkrito.lv un Mixnews.lv.

Vairāk informācijas: www.goblonde.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV