Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Latviešu dizaineres velta kolekciju festivāliem

Easyget.lv, 15.07.2013. 11:54

Vasaras festivālu sezonas karstumā Latvijas dizaina zīmols ZIB* nāk klajā ar kaut ko jaunu un nebijušu – īpašu Festivālu kolekciju, kas pārsteidz ar oriģināliem vasaras festivālu tematikai veltītiem apģērbiem un aksesuāriem.
Latviešu dizaineres velta kolekciju festivāliem

ZIB* Festivālu kolekcija tapusi, domājot par siltiem vasaras vakariem, brīvdienām kopā ar draugiem un karstām ballītēm pie jūras, tādēļ tajā ietilpstošie apģērbi un aksesuāri ļaus to valkātājiem justies gan ērti, gan koši, vasarīgi un pamanāmi. Kolekcijā ietilpst jostas somas, īsie topi, pludmales svārki, rotas, kleitas, topi, tunikas un reitūži. Festivālu kolekcija ir košākā un spilgtākā no visām ZIB* kolekcijām – tā ietver dinamiskus un raibus apdruku rakstus, bet apģērbos izmantotie audumi ir plāni, viegli un ērti.

Jaunie Festivālu kolekcijas apģērbi un aksesuāri tāpat, kā iepriekšējo kolekciju piedāvājums, būs iegādājami festivālā Positivus, kam par godu tiek gatavots arī pavisam īpašs pārsteigums – tumsā spīdoši reitūži! Jaunā kolekcija ir pārdošanā jau no 13. jūlija – to aplūkot iespējams ZIB* mājas lapā www.zib.lv.

Apģērbu un aksesuāri zīmolu ZIB* izveidojušas talantīgās latviešu dizaineres Inga Priedīte un Irēna Andrejeva, un nu jau vairāk nekā gadu ZIB* priecē Latvijas modes industriju ar kolekcijām, kas aktuālas dažādām sezonām, veidojot gan košus vasaras sezonas apģērbus ar īpašām apdrukām, gan krāsainus reitūžus un apģērbus ar atstarojošām detaļām ziemas sezonai.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV