Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Riannas bekvokāliste pagodina Martini jubileju

Easyget.lv, 15.07.2013. 15:28

Martini 150 gadu jubilejas svinības pulcē teju 500 viesu, starp kuriem arī dziedātājas Riannas bekvokāliste Kima Ince
Riannas bekvokāliste pagodina Martini jubileju

Galerijas:

Sestdien klubā Coyote Fly notika grandiozas Martini 150 gadu jubilejas svinības. Viesus pārsteidza vienmēr atraktīvie šovmeņi - grupa Big Al&Jokers (jeb ex. Keksi) ar neatkārtojamo lietuvieti Aļģirdas Šuminskas priekšgalā, kā arī citi muzikāli priekšnesumi. Pasākuma vadītāja ampluā bija no ASV atbraukušais režisors Miks Ozoliņš, kuru pavadīja viņa mīļotā - dziedātājas Riannas (Rihanna) bekvokāliste Kima Ince.

Martini jubilejas viesu vidū bija arī svarcēlājs, Olimpiskais vicečempions Viktors Ščerbatihs ar mīļoto sievieti Mariju, TV dīva Anna Rozīte ar draudzenēm, pašmāju seriāla Ugunsgrēks aktrises Regīna Devīte un Ieva Aleksandrova – Eklone ar vīru Elvingu Eklonu, mūziķis Markuss Riva, dziedātāja Ineta Rudzīte ar pavadoņiem, dejotāju pāris – Viola Abramova – Mailīte un Rihards Mailītis, kā arī producente Žaklīna Cinovska.

Pasākuma gaitā apmeklētājiem bija iespēja baudīt atpūtu un izklaides itāļu stilā. Ausis priecēja Violina klubu mūzika elektronisko vijoļu izpildījumā, kā arī eksperimentālais lounge & downtempo projekts – Kristīne Grundmane un Hypnotic Band. Kulminācijā kluba terasē notika salūts. Kā jau jubilejā pieklājās viesus cienāja ar torti un šampanieti.

Veiksme ir attieksmē

Kopš pirmsākumiem 1863. gadā Pesionē, Itālijā, kad vadošais vīna tirgotājs Alesandro Martīni un pazīstamais herbālists Luidži Rosi radīja ikonisko zīmolu, ko mēs šodien pazīstam kā MARTINI, ir iesakņojusies pārliecība, ka nav tādas lietas kā veiksme – cilvēks ir pats savas laimes kalējs, ar pareizo attieksmi. Tieši šī pārliecība ir devusi spēku un iedvesmojusi 150 veiksmīgos MARTINI gadus, un 2013. gadā zīmols ielūdz ikvienu izdzīvot saukli Veiksme ir attieksmē pašiem.

Radi pats savu veiksmes stāstu

Par godu zīmola 150. gadu jubilejai izstrādāta īpaša Facebook aplikācija 150 Formulas. Jau noskaidroti Martini 150 veiksmes stāstu pusfinālisti. Pārsteidzošas balvas gaidīs tos, kuri spēs radīt savas personīgās formulas, izsakot savu Veiksme ir attieksmē filozofiju. Sekojiet MARTINI jubilejas kampaņai: www.facebook.com/MARTINI.

Nedaudz par Martini

Kā viens no pasaules visikoniskākajiem zīmoliem, MARTINI ir vadošās pozīcijās Itālijas vīndaru tirgū, piedāvājot augstākās kvalitātes aromatizētos un dzirkstošos vīnus. Daudzas balvas saņēmusī spraigā un saldenrūgtā MARTINI dzērienu garša ir radīta no vairāk nekā 40 botāniķu slepeniem maisījumiem, kas iegūti lieliskākajās vietās visā pasaulē. Dibināta 1863. gadā Pesionē, Itālijā, MARTINI šodien ir Bacardi Group Portfolio sastāvdaļa, un tā turpina būt tirgus līdere savā kategorijā. MARTINI portfelī ietilpst: MARTINI Bianco, MARTINI Rosato, MARTINI Rosso, MARTINI Extra Dry, MARTINI Asti, MARTINI Prosecco, MARTINI Rose un MARTINI Brut, MARTINI ROYALE.

Kā pagatavot Veiksme ir attieksmē iedvesmoto Martini Royale?

Martini Royale - 1 spirgts dzēriens, pagatavots no 5 sastāvdaļām un 0 šaubu, ka vakars būs aizraujošu brīžu pilns. Dzēriens, pateicoties vieglajam un pavedinošajam MARTINI Bianco kopā ar spirgto un baudāmo MARTINI Prosecco (proporcijas: 50/50) atsvaidzinās jebkuru situāciju. Piejaucot abiem ledus, mazliet laima sulas, svaigu piparmētru, tiek radīta perfekta kombinācija draiskulīgām stundām.

Foto: Martini 150 gadu jubilejas svinības. Foto © Aleksejs Oņegins

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV