Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

4. Kokteiļu svētki Konventa sētā pulcēs Rīgas labākos bārmeņus

Easyget.lv, 16.07.2013. 10:54

Ceturto gadu gardu dzērienu, kolorītas kompānijas un atraktīvu priekšnesumu baudītājus priecēs Kokteiļu festivāls

Latvijas Bārmeņu Federācijas rīkotais pasākums tradicionāli notiks Vecrīgā, Konventa sētā, 2. un 3. augustā no 16:00 līdz 21:00, informē mediju koordinatore Aija Strazdiņa.

Pozitīvās emocijas un iedvesma jaunu, gardu kokteiļu pagatavošanai arī mājas apstākļos ir viens no galvenajiem svētku viesu ieguvumiem. Kokteiļu svētku viesiem degustācijās tiek piedāvāti dažnedažādi jauni alkoholiski un bezalkaholiski kokteiļi, kā arī to receptes. Turklāt atraktīvie bārmeņi atbildēs uz visiem interesējošajiem jautājumiem – gan par kokteiļu pagatavošanas noslēpumiem, gan par to sastāvdaļām.

Kokteiļu svētku mērķis ir popularizēt bezalkoholisko un alkoholisko kokteiļu kultūru Latvijā, lai tos varētu baudīt ne tikai bāros, bet pagatavot mājās, kā arī popularizēt kvalitatīvus alkoholiskos un bezalkoholiskos produktus. Kokteiļu festivāls ir arī izaicinājums Rīgas labākajiem bārmeņiem – par godu Kokteiļu svētkiem ik gadu rodas arī jaunas, negaidītas un inovatīvas receptes.

Līdzīgi kā iepriekšējos gadus, arī šoreiz abās svētku dienās Konventa sētā būs iespēja satikt Latvijas labākos bārmeņus, kas izpelnījušies neskaitāmas godalgas ne tikai valsts mērogā, bet arī starptautiskos konkursos un, protams, uzmeklēt savu jauno mīļāko kokteili un iemācīties to pagatvot pašiem. Piektdien visa pasākuma gaitā apmeklētājus izklaidēs priekšnesumi ar Latvijā populāru cilvēku piedalīšanos.

Abas Kokteiļu svētku dienas tradicionāli notiks apmeklētāju balsojums par 4. Kokteiļu svētku labāko kokteili. Uzvarētājs – iecienītākais kokteilis – tiks apbalvots Kokteiļu svētku noslēgumā.

Pasākuma vadītāja – Vita Balčunaite, bet par jautru muzikālo noformējumu 2. augustā rūpēsies jauna apvienība - Signe ar „Dziedi orķestri”. Ieeja: 5,- Ls.

Dalībnieki: SPI, Liviko, Aldaris, Pernod Richard Latvia, MV Latvia, Gemoss, PRIKE, Baltic Distribution Services. Atbalstītāji: Kolonna Hotels Group, Alpu Ledus un Kaļķu vārti.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV