Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Go Blonde divu dienu festivāls noslēdzas ar trakulīgu ballīti Jūrmalā

Easyget.lv, 16.07.2013. 15:55

Aizvadīti divu dienu Blondīņu svētki ar pasākumiem naktsklubā „Coyote Fly” un Majoru pludmalē
Go Blonde divu dienu festivāls noslēdzas ar trakulīgu ballīti Jūrmalā

Galerijas:

Festivāls Go Blonde tika atklāts 12.jūlijā Rīgas naktsklubā „Coyote Fly”, kur notika Merilinas Monro līdzinieču konkurss, kurā organizatoru izveidotā žūrija galveno balvu piešķīra stilistei Līga Vilcānei ar modeli Zani Jansoni, pie žūrijas uzmanības apliecinājumiem tika arī Ieva Elstiņa un Lilita Bronka. Konkursa dalībnieces tika izvizinātas uz Harley Davidson močiem un ieguva bavas no konkursa atbalstītājiem. Pasākuma ietvaros notika Co&llar retro peldkostīmu modes skate, piedaloties BoomDolls dejotājām, skatītājus priecēja dziedātāja Katy Tindemark, savukārt vakara vadītāja lomu bija uzņēmies šarmantais aktieris Andris Bulis.

13.jūlijā visas dienas garumā Majoru pludmalē tika radīta Ibizas stila atmosfēra ar sportiskām aktivitātēm un izklaides iespējām. Līdzās aktivitātēm pludmalē apmeklētājiem bija iespēja vērot Mis un Misters Australian Gold modeļu konkursa finālistu aktivitātes, izmēģināt spēkus pludmales volejbolā, baudīt mūziku no sešus metrus augstā dīdžeju torņa, kā arī izdejoties putu ballītē kopā ar latīņu pop princesi Loonu, kura apciemoja blondīnes pludmalē un sniedza īsu koncertu.

Pasākuma noslēgumā viesi izklaidējās ballītē “Pink Party” viesnīcā Hotel Jūrmala SPA, kurā noritēja Mis un Misters Australian Gold modeļu konkursa finālistu apbalvošana, piedalījās vokāliste Adelly kopā ar DJ duetu Tommy U un Tob Luii, savukārt vakara nagla bija jau pieminētā viesmāksliniece Loona, kas pasaulē zināma ar saviem hitiem „Bailando”, „Vamos a la Playa”, „Latino Love”.

Iepriekš notikušie Go Blonde festivāli guva plašu pasaules mediju uzmanību, palīdzot Latvijai nokļūt vadošajos ziņu kanālos ar pozitīvu vēstījumu “Latvija ir atradusi veidu, kā cīnīties ar krīzi”.

Vairāk informācijas www.goblonde.lv

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV