Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Latviešu dizaineru mode savaldzina Jūrmalas viesus

Easyget.lv, 29.07.2013. 16:54

Svētdien, 28. jūlijā, Dzintaru pludmales bārā „Havana Lounge Club” modes festivāla Riga Fashion Mood Premium ietvaros tika izrādītas 10 Latvijas dizaineru aktuālās kolekcijas, kas papildinātas ar izsmalcinātiem tērpiem svinīgiem brīžiem.
Latviešu dizaineru mode savaldzina Jūrmalas viesus

Galerijas:

Modes skatēs bija redzamas dizaineru Natālijas Jansones, Keitas, Aleksandra Pavlova, Šeilas, Reiņa Ratnieka un zīmolu Salt, Koshakova, Nolo, Taste un BeCarousell vasarīgās kolekcijas. Apģērbi tika izgreznoti ar Freywille rotām.

Pasākumu klātienē vēroja vairāki simti modes mīļotāju.

Maskaviete Marianna dalās savos iespaidos: „Man pasākums ļoti patika. Uz Latviju ar vīru braucam praktiski katru vasaru. Parasti šeit arī iepērkamies. Jāatzīst, ka latviešu dizains man ir atklājums, jo līdz šim pirkām drēbes tikai starptautisku zīmolu veikalos. Īpaši man patika zīmola Taste skate, jo šis stils man ir vistuvākais – sievišķīgs, izsmalcināti vienkāršs un gaisīgs. Iespējams, kādu no Taste kleitām arī nopirkšu.”

Daudzas dāmas uz mēles noskatītos tērpus steidza iegādāt turpat atvērtajā Taste Latvia pop-up veikalā. Arī pasākuma apmeklētāja Karīna nupat nopirkusi zīmola Salt kleitu. „Ieraudzīju kleitu uz modes skates mēles un uzreiz zināju, ka man to vajag,” gandarīta par savu pirkumu, stāsta Karīna.

Jūrmalā norisinājās otrais šī gada Riga Fashion Mood Premium. Pirmais maija beigās notika Ventspilī, kur klātienē 14 latviešu dizaineru kolekcijas baudīja vairāk kā 300 skatītāju, bet ar interneta tiešraides un interaktīvās televīzijas starpniecību modes skatēm sekoja līdzi vēl nepilni 10’000 modes mīļotāju. Nākamais Riga Fashion Mood modes festivāls notiks šajā rudenī.

Modes festivāls Riga Fashion Mood tiek organizēts kopš 2011. gada. Tā organizators ir biedrība Latvijas Modes palāta, kas apvieno modes dizainerus, mācībspēkus, ražotājus un citas modes attīstībā ieinteresētās personas. Modes palātas mērķis ir attīstīt modes platformu Latvijā un organizēt pasākumus, kas sniedz iespēju Latvijas modes dizaineriem un zīmoliem piedāvāt jaunās kolekcijas klientu segmentam vietējā un starptautiskā mērogā, kā arī veicināt Latvijas modes patēriņa pieaugumu sabiedrībā.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV