Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Noskaidrots gada seksīgākais dibens

Easyget.lv, 31.07.2013. 12:41 | komentāri (2)

Aizvadītajā nedēļas nogalē Red Sun Buffet Pludmales bārā Liepājā kopā ar žurnālu FHM tika noskaidrota 2013. gada seksīgākā dibena īpašniece.
Noskaidrots gada seksīgākais dibens

Galerijas:

Otro gadu Latvijā notiek seksīgākā dibena meklējumi konkursā „Seksīgākais dibens”. Maijā kokteiļbārs Red Sun Buffet un žurnāls FHM aicināja pieteikties pašpārliecinātas un sievišķīgas meitenes, kuras lepojas ar saviem dupšiem. Tika saņemti 30 pieteikumi, no kuriem atlasītas četras finālistes. Ikvienam bija iespēja nobalsot par savu favorīti internetā, bet savu vārdu teica arī žūrija.

„Aizvadītās nedēļas nogales seksīgajā FHM ballītē pirms meiteņu iznāciena publika iesildījās, meklējot bufetes apmeklētāju seksīgāko dibenu, bet, kad uz „skatuves” kāpa finālistes, ovācijas bija neviltotas. Šoreiz gan žūrija, gan interneta balsotāji bija vienis prātis – seksīgākais dibens pieder ventspilniecei Lindai, stāsta Red Sun Buffet pārstāve Laura Stūrīte. Arī pārējās meitenes neskuma. Visas saņēma sievišķīgas balvas no Lauma Lingerie un neviltotus apmeklētāju aplausus un ovācijas.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV