Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Sieviešu rotaslietu modē atgriežas maiguma simboli un atsauces uz astoņdesmitajiem

Easyget.lv, 19.08.2013. 09:27

Tuvojoties tumšajiem gada mēnešiem, rotaslietu klāstā atgriežas gan mīlestības un maiguma simboli, gan arī renesansi piedzīvo rotaslietu elementi no astoņdesmitajiem gadiem.
Sieviešu rotaslietu modē atgriežas maiguma simboli un atsauces uz astoņdesmitajiem

Tas atspoguļojas arī dzīvesstila zīmola Thomas Sabo rudens un ziemas kolekcijā dāmām „Glam & Soul”, turklāt tumšajā sezonā aktualitāti rotaslietu izvēlē nezaudē arī trīs dārgmetālu toņi vienkopus.

„Jau otro sezonu Thomas Sabo kolekcijas top aizvien sievišķīgākas, ļaujot gan jaunām dāmām, gan ekspresīvām un elegantām kundzēm atrast tās rotaslietas sudrabā vai pārklātas ar rozā vai dzelteno zeltu, kuras vislabāk raksturo viņas un kuras vislabāk papildina jau esošo rotaslietu lādītes saturu,” norāda zīmola Thomas Sabo oficiālā franšīzes partnere Baltijā Anita Streiča.

Rudens un ziemas kolekcijā Thomas Sabo radošie prāti rotaslietu klāstā ir iekļāvuši mīlas mezglus bez iesākuma un beigām kā bezgalīgas mīlestības simbolu, sudraba gredzenus dažādos dārgmetālu toņos, sirds medaljonus ar arabeskām, bagātīgas rozes ar rozā kvarcu un mirdzošiem cirkoniem, lāču un bantīšu elementus, arīdzan spalvas, eņģeļus un spārnus kā jutekliskuma apliecinājumu rotās. Kolekcijai pieskaņoti ir arī jaunākie Thomas Sabo sieviešu rokas pulksteņu modeļi, kuri ieturēti jaunākās kolekcijas stilistikā. Tā kā Thomas Sabo ir krājkolekciju zīmols, ikvienam šo rotu cienītājam ir iespēja papildināt jau esošās rotas no iepriekšējām kolekcijām ar svaigiem elementiem, tādējādi radot personificētu rotaslietu kombināciju.

„Šosezon zīmols Thomas Sabo svin jauno krāšņumu, kurā apzeltīti arabeskas motīvu kuloni ir kopā ar rozā kvarcu. Jaunajā kolekcijā tapis papildinājums gredzeniem trīs dārgmetālu toņos, kurus var savstarpēji kombinēt. Personīgi man pašai patīkams un modīgs elements ir auskars ar ķēdīti. Atceros tā popularitāti astoņdesmitajos gados. Ar šo kolekciju neparastais auskars piedzīvo mazu renesansi Thomas Sabo sudrabā ar rozā vai dzeltenu zeltu pārklātā rotaslietā. Mana mīļākā kombinācija ir šis auskars spalvas formā, kas savienots ar smalku ķēdīti,” stāsta zīmola Thomas Sabo radošā direktore Sjūzanna Kolbli (Susanne Kölbli), izceļot šīs sezonas topošo hītu „ear cuff” jeb astoņdesmito gadu auskaru ar ķēdīti.

Sieviete, kas modeles lomā iepazīstina ar THOMAS SABO rotaslietām, ir britu modele Popija Delavinja (Poppy Delevingne), kura tiek uzskatīta par piemēru veselai jaunu sieviešu paaudzei, kuru iedvesmojusi mode.

Zīmola jaunā sieviešu rotaslietu un rokaspulksteņu kolekcija pieejama Thomas Sabo salonā TC Spice, Lielirbes ielā 29, Rīgā.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV