Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Kaņepes Kultūras centrs aicina uz Marakešas tirdziņu

Easyget.lv, 28.08.2013. 13:29

Svētdien, 1.septembrī, no plkst. 12:00 Kaņepes Kultūras centrā, Skolas ielā 15, Rīgā, notiks jau iecienītais „Marakešas” tirdziņš.
Kaņepes Kultūras centrs aicina uz Marakešas tirdziņu

Tirdziņš papildus raibam pašmāju darinājumu un vintāžas tirgus placim nu jau tradicionāli piedāvā arī darbīgu un radošu izklaidi – muzikālus priekšnesumus, darbnīcas lieliem un maziem, kā arī veselīgu un gardu virtuvi, informē Kaņepes Kultūras centra pārstāve Ieva Kaņepe.

„Marakešas” tirgus placi varēs no sirds izsmieties un noskaidrot, kāpēc cilvēki ir kā dzīvnieki un dzīvnieki ir ļoti līdzīgi cilvēkiem aicinās improvizācijas teātra „ImproZoo” aktieri. Savukārt ģitāras virtuozs un stīgu pavēlnieks Kārlis Stenders piedāvās vēl ko nedzirdētu mūzikas cienītājiem.

Visas dienas garumā „Marakešā” pašmāju tirgotāji piedāvās iegādāties dizaina lietas – pašdarinātas rotas, apģērbu, rokām gatavotu vīraku un īpašas vintāžas lietas, tā piemēram, no Rīgas Darbnīcas aizmirstos, bet uzlabotos priekšmetus - lampas, koferus.

„Marakeša” arī šoreiz aicina līdzdarboties radošajās darbnīcās: sietspiedes un koka spiedogu darbnīcu no Dekoratīvā mākslas un dizaina muzeja, HomoEcos zaļās domāšanas darbnīcu bērniem, Ludo spēļu spēlēšanu. Velomīļi varēs piedalīties "Open Bikes" dari pats velodarbnīcā vai izmēģināt mīt pedāļus uz četrpadsmitvietīgā „Kārlīša”! Kā allaž, hennas meistares gādās par ķermeņa rotām – skaistiem zīmējumiem austrumu un rietumu noskaņās.

Garšīgus našķus piedāvās veģetārā konditoreja "Jagannath", ar kūkām priecēs kafejnīca „Mierā”, bet par siltu veģetāru ēdienu visas dienas garumā rūpēsies kafejnīca "Garuda".

Tāpat par godu 1.septembrim visas dienas garumā tirdziņā darbosies grāmatu maiņas punkts, kurā katrs interesents varēs apmainīt kādu jau izlasītu grāmatu pret jaunu, vēl neizlasītu.

Plašāku informāciju par norisi lūdzam meklēt facebook.com/marakeshaa, kā arī twitter.com/marakesa

Foto: Marakešas tirdziņš. Foto (c) Kaņepes Kultūras centrs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV