Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Izdota recepšu grāmata “Zaļo kokteiļu revolūcija”

Easyget.lv, 29.08.2013. 16:41

Apgādā Zvaigzne ABC iznākusi svaigēšanas pionieres un populārās grāmatas “Zaļā dzīve” autores Viktorijas Butenko grāmata “Zaļo kokteiļu revolūcija”.
Izdota recepšu grāmata “Zaļo kokteiļu revolūcija”

Visiem – arī tiem, kuri nevēlas pilnībā pāriet uz svaigu uzturu, – zaļie kokteiļi ir lieliska iespēja bagātināt ēdienkarti, novērst daudzas hroniskas slimības, vairot enerģiju un dzīvesprieku. Viktorijas Butenko (Victoria Butenko) ilggadīgie pētījumi apliecina, ka tieši zaļajos augos ir visvairāk dzīvības enerģijas – hlorofila, kas palīdz izvadīt toksīnus, normalizēt asinsspiedienu, uzlabot vispārējo pašsajūtu un atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.

Daudziem nav diagnosticēta neviena konkrēta slimība, taču viņi sūdzas par bezspēku, apātiju, nogurumu, aizcietējumiem, bezmiegu un citām veselības problēmām. Šie simptomi var būt cieši saistīti ar pārtiku, jo nepilnvērtīgs uzturs nespēj sniegt to, kas nepieciešams optimālai organisma darbībai. Risinājums? Mazāk produktu, kas gatavoti no apstrādātām, rafinētām sastāvdaļām, un vairāk termiski neapstrādātu augļu, dārzeņu un zaļumu!

Zaļumi nav tikai dilles un loki – to daudzveidība ir bezgalīga. Grāmatas autore mudina izmēģināt burkānu un biešu lakstus, dažādus salātus, kviešu zelmeni, spinātus, baziliku, nātri, balandu, alveju, piparmētras un vēl daudz citu augu. Grāmatā “Zaļo kokteiļu revolūcija” viņa stāsta par savu pētniecisko un eksperimentālo darbu un sniedz ieteikumus ēdienkartes papildināšanai, kā arī piedāvā 200 gardu un veselīgu zaļo kokteiļu recepšu. Kokteiļi ir gardi un bezgala dažādi, tāpēc garšas kārpiņas noteikti būs apmierinātas, taču pats svarīgākais – šie kokteiļi satur visu, kas vajadzīgs normālai organisma darbībai un atveseļošanai, – enzīmus, minerālvielas, aminoskābes, antioksidantus un citas vielas. Lasiet, iedvesmojieties un steidziet izmantot pašlaik pieejamos dāvātos augļus, ogas un zaļumus – pievienojieties zaļo kokteiļu revolucionāriem!

Viktorija Butenko ir svaigēšanas šefpavāre, pasniedzēja, izgudrotāja, pētniece un māksliniece, kas vada seminārus par veselīgu dzīvesveidu. Viņas iedvesmoti, miljoniem cilvēku visā pasaulē uzlabojuši savu veselību un dzīves kvalitāti, dzerot zaļos kokteiļus un lietojot uzturā svaigēšanas produktus. Vairāk par Butenko ģimeni un svaigēšanu uzziniet mājaslapā www.rawfamily.com

Īss ieskats grāmatā:

Autore stāsta par zaļajiem kokteiļiem:

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV