Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Izdotas trīs jaunas pavārgrāmatas dažādām gaumēm

Easyget.lv, 03.09.2013. 10:21

“Jāņa Rozes apgāds” laidis klajā trīs pavārgrāmatas, kuru receptes solās palutināt ikvienu laba ēdiena cienītāju.
Izdotas trīs jaunas pavārgrāmatas dažādām gaumēm

Katrā grāmatā atrodamas 100 kārdinošas un viegli pārskatāmas ēdienu receptes, kuras rotā iedvesmojoši attēli. Parocīgais grāmatas izmērs atradīs paliekošu vietu ikvienas virtuves plauktā.

Cepam maizi

Maizes cepšana sniedz milzīgu gandarījumu, mazina stresu, neprasa lielus materiālos ieguldījumus, turklāt tas ir vienkāršāk, nekā jums šķiet. Modernie raugi paātrina šo procesu un garantē labus rezultātus. Grāmatā apkopotās receptes ir lieliska izlase, sākot ar visparastāko baltmaizes klaipiņu un beidzot ar dažādām eksotiskām maizēm no visas pasaules. Atsevišķas nodaļas veltītas sātīgām uzkodām un saldajām maizēm, arī bezglutēna maizei. Atliek izraudzīties recepti, ķerties pie darba, un māju drīz piepildīs vilinoša svaigi ceptas maizes smarža...

No angļu valodas tulkojusi Iveta Galēja.

Kartupeļu ēdieni

Kartupelis ir viens no visdaudzveidīgāk izmantojamajiem produktiem. Šim iecienītajam kultūraugam ir liela uzturvērtība, un no tā var pagatavot neskaitāmus gardus ēdienus. Tos var vārīt, cept uz pannas vai krāsnī, tvaicēt, fritēt, no tiem var gatavot brīnišķīgus biezeņus un sacepumus. Nav brīnums, ka kartupelis ir viens no populārākajiem dārzeņiem un to audzē gandrīz visās valstīs. Grāmatā apkopotas labākās kartupeļu ēdienu receptes no visas pasaules.

No angļu valodas tulkojusi Renāte Punka.

Vistas gaļas ēdieni

Vistas produkti kļuvuši par vienu no iecienītākajiem gaļas veidiem pasaulē. To ir viegli pagatavot, turklāt gatavošanas paņēmienu ir tik daudz, ka varat vistu pasniegt kaut septiņas dienas nedēļā, bet jaunu ideju ēdieniem neaptrūks! Vistu var pagatavot pavisam vienkārši: cept krāsnī, vokpannā vai uz atklātas uguns, grilēt uz oglēm un pasniegt ar vienkāršām piedevām, taču ir arī neskaitāmas izsmalcinātu ēdienu receptes. Šajā grāmatā atradīsiet ierosmi gan ikdienas maltītei, gan bagātīgam svētku mielastam.

No angļu valodas tulkojusi Iveta Galēja.

Šajā pavārgrāmatu sērijā jau izdotas trīs grāmatas: “Veģetārie ēdieni”, “Gatavojam vokpannā” un “Makaronu ēdieni”. Meklē grāmatnīcās!

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV